2777
2789
عنوان

:) من چمه!

65 بازدید | 5 پست

نمیدونم چرا بی جهت گریه میکنم چرا دوش دارم بمیرم:) خنده دار ترین حالتش اینه ک ب مردنم فک میکنم گریه میکنم :)))))))) ی حسه ناامیدی شوید هم از درسا و هر مورد دیگه ایی ک قابل بیان نیس دارم :) چمهههههه  تویه فاز خودکشی نیستم فقط دوس دارم ک اصلا وجود نداشتمممم خیلی کنایه ها از جانب دوسام می‌شنوم ب حدی ک صداهایی تویه سرم میپیچه و گریه ام میگیره جلوی اونا گریه نمیکنم امااااا تا میرم تویه اتاق گریه هام شروع میشن  ب حدی ناامیدم ک هیچ جنبه مثبتی ب دیدم نمیرسه...چ کنم چمه؟۱۷ سالمه بگین بلوغی ماله اونه :/ همسنا من بچه دارن ...خیلی شدیدا ناامیدم...انقد ک تنها برنامه داخل گوشیم شده ی شاد و گوگل :/ همه رو پاک کردم فک کردم شاید ک تأثیرات فضایی مجازیه اما ...انگار ن انگار همون بدبخت قبلیم 

انتظارات خانواده ام بالاس :)))) منم ی احمق مطلقم

حرفابه دوسام گواهی بر همینه

تعداد رای : 4
نظرسنجی
گزینه ای ب ذهنم نمیرسهههه
3
75%
بازم نمیرسه
1
25%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واقعاااا فکر میکنی ۱۷ سالگی زمان مادر شدنه؟؟  الان وقت درس خوندن و رفتن به دانشگاهه. اص ...

ب اصطلاح گفتم چون اکثرا وقتی میفهمن زیر ۱۸ ای میگن بچه سال

:/ من شدید  افت درسی پیدا کردم شدیدااااااا طعنه ایه این آزارم میده وقتیم میرم خونه مثه چی درس میخوانم نتیجه ایی نمیگیرم:/درسام شدیدا مهمن برام از طرفی خانواده اممممممم پامیشن میگن :/ اگه نمراتت پایین بیاد شوهرت میدیممممم ://///اون هیچ میگنننننن انتظارشان ازم قبولی پطشکیه منی ک اوضاعم دسته میدونم ب زور دارم ۱۱ امو تموم میکنم:/

عزیزم واقعاااا فکر میکنی ۱۷ سالگی زمان مادر شدنه؟؟  الان وقت درس خوندن و رفتن به دانشگاهه. اص ...

همه نمراتم در حد قبولی هسن اما بخش دردناک ماجرا پایین بودنشون ترسیدم ک خانواده ام کتکم بزنن:/ گفتم کارنامه ندادن