2777
2789
نمیدونم به چه منظور این جواب رو دادی ولی عزیزم باور کن اگرذهنت رو خوب بگردی دقیقا همین چیزی رو پیدا ...

اها چشم من واقعا این مشکلو دارم 😐نمیخام توهین کنم ولی روش بگین من اصلن بیمار روانی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالا فردا آزمون چی داری مگه؟

پایش اصن سختیش مهم نی بعدش چه انتظاراتی و انتقادات و اینا میکنن داره دیونم میکنه دوروزه نخوابیدم ۵ تا کتابو کامل خوندم

نظر من که باور کنم یا نکنم چقدر مهمه مگه بر فرض مثال ی درصد میذاریم ک راست باشه ... 

باورت خیلی مهمه!همین درصدها باعث سواستفاده میشه!نه فقط اینجا توی همین اجتماع واقعی!هفتگی چقدر تاپیک مشابه داریم؟چندنفر واقعا قصدش رو داشتن؟فقط جلب ترحم وتوجه!

باورت خیلی مهمه!همین درصدها باعث سواستفاده میشه!نه فقط اینجا توی همین اجتماع واقعی!هفتگی چقدر تاپیک ...

حاجی برو بیرون جلب توجه بشم باید مهم باشه برام روش بگین ناموسن با قرص چی بمیرم

زندگی من از اطرافم شروع میشه من میگم روش بگین لطفا همدردی نکنین بیخیال جالم از خودم بهم میخوره

زندگی تو از خودت شروع میشه!!

همدردی نکردم تا الان. کو؟!

گفتم اگه برا ازمونه منم الان داغانم ازش😑

پرم از انتظار دیگران

فشار روانی و غیره و ذالک...

اها چشم من واقعا این مشکلو دارم 😐نمیخام توهین کنم ولی روش بگین من اصلن بیمار روانی

مگه همه مامشکل نداریم؟اونایی که اذیتت کردن کی هستن؟کاربرها یا خانواده ات؟آزارت دادن؟

اونوقتی ک این همه فشار بم وارد میکنن منو عین ادم اهنی میخان اونا برن خجالت بکشن

تو به دیگران کاری نداشته باش نتیجه کنکور هم هر چی شد به کتفت بگیر  استراحت کن دوباره آزمون بده فقط به خودت فکر کن بقیه رو از ذهنت بنداز بیرون 

🤍
مگه همه مامشکل نداریم؟اونایی که اذیتت کردن کی هستن؟کاربرها یا خانواده ات؟آزارت دادن؟

من خودمم خودمو ازار میدم از دست افکاری ک دارم بخیال اگ بخوام بت بگم .....