2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ای یه شب با شوهرم میریم یه سر... هفته ای یکی دوبارم روزها خودم میرم...

کاری نداره که برم یا نه مثلا خیلی وقتها صبح زود که میخواد بره سرکار ما رو میبره میرسونه .. بعد عصرش میایم خونه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

اکثرا هفته ای یکبار،اخر هفته ها

گاهی کاری پیش میاد وسط هفته هم میرم

اصلا به رفت و امدمون خونه ی پدر و مادرامون کاری نداریم

یعنی هیچکدم اجازه نداره تو این زمینه دخالت کنه

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

من هفته ای یه روز میرفتم از صبح می رفتم شوهرم هم شب میومد شام می خوردیم بر میگشتیم ولی الان یک سال و نیمه که پدرم فوت شده هفته ای یه شب من میرم میمونم تا فرداشبش که شوهرم میاد بعد شام بر می گردیم خونمون

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
هر روز البته مادری نیست فقط خونش هست😔

چقدر تلخ💔💔💔😭😭😭 یه لحظه ترسیدم😔

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

2 ساله نرفتم مامانم گاهی میاد 1 هفته ای میمونه اگرم بخام برم 1 شب اونم با شوهرم میرم در کل خاطرات خوبی ندارم دوست ندارم برم حتی عید شوهرم گفت بریم گفتم ن بچها رو بهونه کردم نرفتم