2777
2789

هروقت بخوام برم میرم شوهرم کاری نداره اما معمولا هفته ای یه بار میرم یه شب میمونم اگه تعطیلی باشه بیشتر

شوهرمم هروقت تعارفش کنن میاد 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم معمولا هرروز میرم ولی با همسرم هفته ای یکی دوبارو میرم.راستی عزیزم ما یک اپلیکیشن داریم به اسم لیوم مخصوص خانوما توش کلی اطلاعات مفید هست که برای هر خانومی لازمه دوست داشتی حتما دانلود کن و بهش سر بزن.

خونه ش حیاط داره بچه هامو میبرم اونجا بازی کنن خودم خونم آپارتمانیه

من مادر و پدرم در قید حیات ان دوازده ساله ازدواج کردم ولی شوهرم ماهی یه بار رو بزور جنگ و دعوا گاهی هم اصلا نمیزاره چ روزایی ک از دلتنگی حس مرگ‌ داشتم ولی نمیزاره برم دوتا خیابون پایین تره پدربزرگ و مادربزرگم هم هستن دوست دارم جمعه ها برم ولی نمیشه روزای جوونیم داره می‌ره یه وقت پدرم و مادرم پیر و الزایمری بشن و فایده رفتن