2777
2789
عنوان

عزیزانی که آیلتس دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 27 پست
شما چيكار كردين؟ايتاليا درست شد؟

چندتا پذیرش گرفتم اما منتظر میلانم که کالش اعلام شده تازه برای جولای 

تمکنمم دارم انجام میدم 

مدرک زبانمم امادست 

دیگه اگه میلان شد که شد اگه نشد از بین پذیرشام یکی رو قطعی میکنم خدا بخواد اگوست میرم سفارت ببینم چی پیش میاد

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندتا پذیرش گرفتم اما منتظر میلانم که کالش اعلام شده تازه برای جولای  تمکنمم دارم انجام میدم&n ...

موفق باشي 

ويزاي ايتاليا راحته مهم پذيرش بود كه اومد برات دعا ميكنم زودتر كارت درست بشه شما هم براي من دعا كن كارم درست بشه ايسالله همديگه رو تو اروپا ببينيم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
موفق باشي  ويزاي ايتاليا راحته مهم پذيرش بود كه اومد برات دعا ميكنم زودتر كارت درست بشه شما هم ...

امبدوارم واقعا خیلی استرس دارم 

حتما برات دعا میکنم و امیدوارم همدیگه رو ببینیم❤️انشالله بسلامتی و موفقیت راهی بشین

ببین برو کانال تلگرام نینوا یه نرس که آمریکا زندگی میکنه...کلیییی راهنمایی میکنه ...به قول خودش این ...

عزیزم میشه لطفا لینک این کانال رو بذارین منم دنبال منابع هستم 

ممنون میشم اگه این کمک بهم بکنین💕

فقط 47 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

عزیزم میشه لطفا لینک این کانال رو بذارین منم دنبال منابع هستم  ممنون میشم اگه این کمک بهم بکنی ...

حتما عزیزم..من کانالشو و اسکرین از قسمتی که درباره جزوها گفته میفرستم...برو کانالشو دنبال کن...خوش به حالت دل رفتن داری...من فقط بخاطر پدر مادرم نمیتونم برم ولی همیشه دنبال میکنم🥺🥺🥺

حتما عزیزم..من کانالشو و اسکرین از قسمتی که درباره جزوها گفته میفرستم...برو کانالشو دنبال کن...خوش ب ...

قربونت برم عزیزم ممنونم زحمت کشیدین.

من والاه فعلا دارم زبان میخونم رفتنم به این زودی اتفاق نمی افته اما تا زبانم بگیرم و یه مدرک دانشگاهی وبعد هم هزینه های مالیش جور بشه .

فقط 47 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

امبدوارم واقعا خیلی استرس دارم  حتما برات دعا میکنم و امیدوارم همدیگه رو ببینیم❤️انشالله بسلام ...

عزیزم شما برای دکتری اقدام کردید یا پستداک؟

رزومه تون چطور بود؟ مقاله آی اس آی بخصوص q1 داشتید؟

عزیزم شما برای دکتری اقدام کردید یا پستداک؟ رزومه تون چطور بود؟ مقاله آی اس آی بخصوص q1 داشتید؟

هیچکدوم عزیزم 

من لیسانس مجدد هستم