2777
2789
مبارک باشه عزیزم ، چند وقت اقدام بودی 

مرسی عزیزم من فکر میکردم مث همه بعد ۶ ماه یا ی سال باردار میشم اما بار دوم گرفت

برای سلامتی  خودم و خانوادم صلوات میفرستین 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم میرم حتی یه بارم ای یو ای کردم این ماه هم میخواستم بکنم فقط یه تخمک داشتم نشد ماه دیگه باید ...

انشالله به زودی دامنت سبز بشه عزیزم 💞

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
انشاءالله. شما بارداری دعات زود میگیره برام دعا کن. چند وقته اقدام کردی تا الان بارداری؟

چشم عزیزم فکر میکردم منم ۶ ماه تا ی سال بعد باردار شم اما بار دوم گرفت

من 21 شوهرم 32..5 ساله ازدواج کردیم و درخت عشقمون هنوز میوه نداده😢

عزیزم انشالله به زودی مادر میشی گلم ،اینقدر غصه نخور ، تازه اول جوونی هستی ، کلی وقت هست ، بسپار به خدا 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
خواهش میکنم. منم دکتر بهم گفته هم تنبلی تخمدان داری هم تخمدان پلی کیستیک داری. به این راحتیا و بدو ...

منم همینجوریم عزیزم فقط زیاد پیاده روی کن و پیاز درمانی کن منم قراره پری شدم شروع کنم 

کی وقتش میشه یکی به منم بگه مامان؟ 😢 میشه یه صلوات مهمونم کنی به حاجتم که مامان شدنه برسم❤️
مرسی عزیزم من فکر میکردم مث همه بعد ۶ ماه یا ی سال باردار میشم اما بار دوم گرفت

😍 چقدرررررر عااااااالی 😍 خدارو شکر ، من ماه پنجم اقدامم، دعا کن همین ماه باردار بشم که کادو تولد شوهرم بابا شدنش باشه 

خواهش میکنم. منم دکتر بهم گفته هم تنبلی تخمدان داری هم تخمدان پلی کیستیک داری. به این راحتیا و بدو ...

😭 خدا خودش از رحمت خودش بهت فرزند سالم و صالح و زیبا عنایت کنه 💞💞💞

عزیزم انشالله به زودی مادر میشی گلم ،اینقدر غصه نخور ، تازه اول جوونی هستی ، کلی وقت هست ، بسپار به ...

هرچی خدا بخواد ممنون❤️

کی وقتش میشه یکی به منم بگه مامان؟ 😢 میشه یه صلوات مهمونم کنی به حاجتم که مامان شدنه برسم❤️
😍 چقدرررررر عااااااالی 😍 خدارو شکر ، من ماه پنجم اقدامم، دعا کن همین ماه باردار بشم که کادو تولد ش ...

وااای آره اگه بشه چی میشه فقط من اینو فهمیدم که چون بیخیال بودم زود گرفت چون با خودم گفتم حالا که جلوگیری نمی‌کنیم هم حال میکنیم هم هر وقت وقتش باشه بچه دار میشیم  ولی زود گرفت خخخخ🙈🙊

وااای آره اگه بشه چی میشه فقط من اینو فهمیدم که چون بیخیال بودم زود گرفت چون با خودم گفتم حالا که جل ...

😂😂😂😂