atimahan مدیر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 337 عنوان اقدامیا بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 97 پست سلام بچه ها خوبین کیا حامله شدن این ماه کیا در حال اقدامن کیا کیت گذاشتن...در چه حالید،،؟؟ 1401/02/19 | 11:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoooomi99 عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 334 منم همینجوریم عزیزم فقط زیاد پیاده روی کن و پیاز درمانی کن منم قراره پری شدم شروع کنم پیاز درمانی چیه؟
khanoooomi99 عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 334 😍 چقدرررررر عااااااالی 😍 خدارو شکر ، من ماه پنجم اقدامم، دعا کن همین ماه باردار بشم که کادو تولد ش ... انشاءالله میشی♥️
khanoooomi99 عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 334 😭 خدا خودش از رحمت خودش بهت فرزند سالم و صالح و زیبا عنایت کنه 💞💞💞 الهی.همچنین شما
khanoooomi99 عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 334 وااای آره اگه بشه چی میشه فقط من اینو فهمیدم که چون بیخیال بودم زود گرفت چون با خودم گفتم حالا که جل ... آره دقیقا میگن باید بیخیال بود
girel18 عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 1964 آره دقیقا میگن باید بیخیال بود آره من ماه اول همش فکر میکردم نگرفت ماه دوم کاملا بیخیال بودم گرفت ماه رمضون هم همشو روزه بودم به نظرم اگه ماه اولم بیخیال میبودم همون ماه اول میگرفت برای سلامتی خودم و خانوادم صلوات میفرستین 🙏
کاربرمنتظر عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 1254 پیاز درمانی چیه؟ تو گوگل بزن میاره کی وقتش میشه یکی به منم بگه مامان؟ 😢 میشه یه صلوات مهمونم کنی به حاجتم که مامان شدنه برسم❤️
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22893 وااای آره اگه بشه چی میشه فقط من اینو فهمیدم که چون بیخیال بودم زود گرفت چون با خودم گفتم حالا که جل ... 😂 حتما سنت کمه ، ما که سنمون بالای سی هست خیلی اضطراب داریم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22893 انشاءالله میشی♥️ مرسی عزیزم 💞 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22893 الهی. همچنین شما انشالله 💞💞 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
khanoooomi99 عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 334 😂 حتما سنت کمه ، ما که سنمون بالای سی هست خیلی اضطراب داریم منم ۲۰سالمه ولی خیلی استرس دارم
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22893 منم ۲۰سالمه ولی خیلی استرس دارم ریلکس باش عزیزم کلی وقت داری نگران نباش ، همسن های تو هنوز ازدواج هم نکردن آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
khanoooomi99 عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 334 ریلکس باش عزیزم کلی وقت داری نگران نباش ، همسن های تو هنوز ازدواج هم نکردن آره دقیقا همینطوره.ولی همسرم بچه میخواد با هر بار پریود شدن من عین دیوونه ها میشه میره دو روز قهر میکنه از اتاقش بیرون نمیاد😭😭😭
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22893 آره دقیقا همینطوره. ولی همسرم بچه میخواد با هر بار پریود شدن من عین دیوونه ها میشه میره دو روز قهر ... 😢😢الهی عزیزم ، همسرت آزمایش داده ؟ شاید مشکل از اسپرم باشه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
khanoooomi99 عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 334 😢😢الهی عزیزم ، همسرت آزمایش داده ؟ شاید مشکل از اسپرم باشه نه دکتر هنوز براش ننوشته
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22893 نه دکتر هنوز براش ننوشته همون اول قبل از اینکه اقدام رو شروع کنید همه دکترها مینویسن ، حتما برین یه دکتر دیگه براش بنویسه ، چند وقت اقدامی آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞