2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم میرم حتی یه بارم ای یو ای کردم این ماه هم میخواستم بکنم فقط یه تخمک داشتم نشد ماه دیگه باید ...

کلی دعات کردم الان انشاالله که به خواسته دلت برسی مامانی آینده نزدیک 🐣😍

کلی دعات کردم الان انشاالله که به خواسته دلت برسی مامانی آینده نزدیک 🐣😍

سلامت باشی ایشالا شماهم به حاجت روا بشی❤️

کی وقتش میشه یکی به منم بگه مامان؟ 😢 میشه یه صلوات مهمونم کنی به حاجتم که مامان شدنه برسم❤️
من سونو واژینال انجام دادم دو روز پیش آمپول hcg برام نوشت که داروخانه ها هیچکدام نداشتن دیگه منم دیش ...

خیلی خیلی بد گیر میاد.

منم تا اومدم پیدا کنم پوستم کنده شد بعدم زدم یک شب درمیون اقدام هم داشتم و الان هم دیروز پریود شدم

من 5ساله اقدامم خبری نیس 🤦‍♀️

انشاءالله به حق شش ماهه کربلا باردار بشی.

اگه اعتقاد داری چله زیارت عاشورا به نیابت از شهید نوید صفری بخون میگن معجزه میکنه برا بچه دار شدن منم تازه شروع کردم انشاءالله که نتیجه بگیریم

انشاءالله به حق شش ماهه کربلا باردار بشی. اگه اعتقاد داری چله زیارت عاشورا به نیابت از شهید نوید صف ...

حتما میخونم مرسی عزیزم

کی وقتش میشه یکی به منم بگه مامان؟ 😢 میشه یه صلوات مهمونم کنی به حاجتم که مامان شدنه برسم❤️
حتما میخونم مرسی عزیزم

خواهش میکنم.

منم دکتر بهم گفته هم تنبلی تخمدان داری هم تخمدان پلی کیستیک داری.

به این راحتیا و بدون دارو باردار نمیشی.

همسرمم با هر بار پریود شدن من دو روز قهر میکنه میره.

کلافه شدم دیگه.

خوندی برا منم دعا کن😭😭😭

خواهش میکنم. منم دکتر بهم گفته هم تنبلی تخمدان داری هم تخمدان پلی کیستیک داری. به این راحتیا و بدو ...

انشالله زودی باردار میشی حقت محفوظه

برای سلامتی  خودم و خانوادم صلوات میفرستین 🙏
من این ماه فهمیدم حامله ام

مبارک باشه عزیزم ، چند وقت اقدام بودی 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞