2777
2789
عنوان

سونوی دیروزم ...

189 بازدید | 18 پست

پارسال تیرماه سونوی رحم رفتم گفت pcod  میوم 8 میلی متری اینترامورال....

دوباره دیروز سونو دادم در صورتی که من پریودم منظمه فقط لخته و تیرگی داشتم همین گفت دو یا سه میوم اینترامورال 8 میلی متری ...تخمدان پر فولیکول و pcod ..اعصابم ریخته بهم ..مانع بارداری میشه اینا ؟

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

عزیزم ورزش روزانه داری؟

خوابت درسته شبا ساعت ۱۱ میخوابی؟

به تغذیه ت دقت داری ک سالم باشه؟؟

منم پریودیای وحشتناکی داشتم، پر از درد، جوری ک گریه میکردم

وای یادم نمیره خدا نمیکرد ی دسشویی داشتم دیگ اون روز از درد رحم جون میدادم

انقد مفنامیک و مسکن میخوردم هیچ فایده ای نداشت

تا اینکه ماه پیش فهمیدم تنبلی تخمدان خفیف دارم

شروع کردم اصلاح سبک زندگی، شبا زود خوابیدن و ورزش

اونوقت پریشب بدون حتی ذره‌ای درد پریود شدم!

انقد خودم ینی تو بهت بودم

دیروز همسرم میگفت واقعا درد نداری؟

چرا انقد فرق داره با دفعه‌های پیش

من هیچ دارویی نمیخورم و کاملا طبیعی پیش بردم

تازه فهمیدم چقد بدنم نیاز داشته به این نوع زندگی و من چقد بد زندگی میکردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تاپیک اخرمو اگر دوست داشتی بخون

راجع به همین اصلاح سبک زندگیمه

امیدوارم شماام یه روزی حس کنی حرفامو🤲🏻❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/بچه-های-تنبلی-تخمدان-همه-بیاید-لطفا-تاپیکو-پر-بازدید-کنید-همه-پلی-کیستیک-ها-ببین?page=1

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1
عزیزم ورزش روزانه داری؟ خوابت درسته شبا ساعت ۱۱ میخوابی؟ به تغذیه ت دقت داری ک سالم باشه؟؟ منم ...

من ورزش ندارم ولی شاغلم و پیاده روی زیاد دارم و هم اینکه درد ندارم فقط لخته و تیرگی داشتم همین شبا هم قبل 12 میخوابم هفت بیدارم 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ورزش ندارم ولی شاغلم و پیاده روی زیاد دارم و هم اینکه درد ندارم فقط لخته و تیرگی داشتم همین شبا ه ...

پیاده روی که عالیه

شما تغذیه تون رو هم اصلاح کردید؟

چون تنبلی تخمدان دارید، فولیکول‌های نابالغ زیاد توی تخمدان ها نشانه پلی کیستیکه 

ینی فرد فولیکول بالغ نداره 

وجود استرس عم خیلی میتونه کارو خراب کنه

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1
پیاده روی که عالیه شما تغذیه تون رو هم اصلاح کردید؟ چون تنبلی تخمدان دارید، فولیکول‌های نابالغ زیا ...

استرس زیاد داشتم ...اصلاح چرا گرمیجات میخورم خیار ماست دوغ اینا گذاشتم کنار ویتامین های دی ای یونی زینک هم اضافه کردم...فقط فولیکول زیاد بود و میوم زیر یک سانت 

پیاده روی که عالیه شما تغذیه تون رو هم اصلاح کردید؟ چون تنبلی تخمدان دارید، فولیکول‌های نابالغ زیا ...

شبا هم جدیدا با روغن سیاهدونه ماساژ میدم زیر شکمم ،دوران پریود هم حمام نمیرم

نه منم میوم دارم سه تا.ولی به راحتی باردار شدم.

چقدری ؟برای من گفت 8 میلی متری و تنبلی تخمدان بزرگترین فولیکول 13 میلی بود ولی ذخیره بالا بود

استرس ندی نه.من اولش خیلییی ناراحت شدم.بعدش گفتم دیگه چیکار میشه کرد ارثی هست.اومدم اقدام کردم بدون ...

اره دکتر گفت ارثیه و این که سر پریود هام خیلی دقت میکنم هرماه بشم عقب نیفته که خون تجمع پیدا نکنه...

نه منم میوم دارم سه تا.ولی به راحتی باردار شدم.

پریودهات تیرگی یا لختگی نداشت ؟ برای من خیلیه

چرا یه دوره داشت بعدش خود به خود بهتر شد.ولی درد داشتم با خونریزی زیاد.

منم لخته تیرگی دارم