2777
2789
عنوان

سلام کسانی که رفتید مسافرت مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 25 پست
خونه ما هم هست خواستین تشریف بیارین😅😘

فدای محبتت تشکر 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

ما هتل سینور رفتیم خیلی خوب بود من و همسر و دخترم یه تخت دونفره ویه تکی داشت شبی شیشصد، اگه سه شب میموندی شب چهارم رایگان میشد، هتلش پنج ستارست، خیلی تمیز بود ، کارکنانشم مودب و کلی احترام میزارن ، فقط اخر بازار رضاست یعنی پیاده باید کل بازار رضا رو بیاید تا برسید حرم ،اگه براتون مسافت مهمه، ولی سرویس به حرم و سمت مقابل هم داشت، من که خیلی راضی بودم، صبحانشم عالی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ستاره 

هتل تارا تو خیابون شیرازی

هتل فردوس تو خیابون امام رضا

این دوتا نزدیک حرمن البته برای کیفیت غذا و اتاق هاشون خودتون تو سایت تحقیق کنید

هتل توریست توس نزدیک حرم نیست اما متل یعنی طبقاتی نیست اتاق هاش حالت ویلایی ولی هرچی از قشنگیش بگم کم گفتم تو یه فضایی مثل باغ

هتل آبان هم نزدیک حرم نیست ولی خیلی شیک و لوکس باز هم برای کیفیت غذا و نوع اتاق خودتون تو نظر سنجی ها مسافرا تحقیق کنید

ما مشهدیم ولی از طرف دانشگاه فردوسی بردنمون از نظر نظافت و نزدیکی به حرم عالیه و قشنگه

آدرس : بلوار شهید نواب صفوی ۹، بلوار شهید حسنی کارگر ۱

این ادرسش هست؟

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
یعنی میگی خیابون شیرازی هم هتل های بهتری داره هم به نسبت اون یکیا نزدیک به حرم هست؟

هتل های خیابون امام رضا و شیرازی جدید ترند ولی خیابون شیرازی سریع تر به صحن اصلی میرسی نسبت به خیابون امام رضا دیگه نمیخواد تو حرم دو تا صحن رو رد کنی 

شمارشه 05191008008

مرسی عزیزم .ولا تو نت زدم این ادرس رو اورد بالا