2777
2789
عنوان

سلام کسانی که رفتید مسافرت مشهد

992 بازدید | 25 پست

کدوم هتل از نظر هزینه نزدیک به حرم وتمیز بودن خوب بوده؟ممنون میشم راهنمایی کنید واز کدام سایت میشه رزو کرد بجز علی بابا

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اره لطف میکنید راهنمایی کنید من هم با خانواده عازم هستم انشالله هتلی که نزدیک به حرم و تمیز باش ...

ولا من تو سایت علی بابا نگاه کردم همه ۴به بالا اون هایی هم که دور از حرم بودن۳به بالا 

منم میخوام برم دنبال بلیط مناسب هتل مناسب هستم اما ظاهرا کسی جواب نمیده

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

من مشهدی ام بسته به اینکه چند ستاره باشه هتلتون ولی در مجموع یه راهنمایی اگه خیلی مسیر حرم براتون مهمه از در خیابون امام رضا تا صحن اصلی خیلی فاصله هست یعنی شما باید صحن باب الرضا و باب الجواد رو بری تا برسی به صحن اصلی ولی بقیه خیابون ها مثل خیابون شیرازی و طبرسی و نواب دیگه نمیخواد تو حرم پیاده روی کنی که خیابون شیرازی هتل های بهتری داره نسبت به اون دوتا خیابون دیگه اگه راجع به هتل تحقیق کنی و مستقیم به خود هتل زنگ بزنی با رزرواسیون  هماهنگ کنی معمولا قیمت هاشون به صرف تره

من مشهدی ام بسته به اینکه چند ستاره باشه هتلتون ولی در مجموع یه راهنمایی اگه خیلی مسیر حرم براتون مه ...

امکان داره  ی هتل تمیز وقیمت مناسب نزدیک حرم معرفی کنید ممنون میشم

چند ستاره باشه؟

۴ستاره 

فدک الزهرا خیلیم قشنگه

شما رفتید ؟

جای خوبیه؟

بچه کوچیک دارم بخاطر تمیز بودن نگران هستم 

من مشهدی ام بسته به اینکه چند ستاره باشه هتلتون ولی در مجموع یه راهنمایی اگه خیلی مسیر حرم براتون مه ...

یعنی میگی خیابون شیرازی هم هتل های بهتری داره هم به نسبت اون یکیا نزدیک به حرم هست؟

شما رفتید ؟ جای خوبیه؟ بچه کوچیک دارم بخاطر تمیز بودن نگران هستم 

اره منم بچه کوچیک دارم همش غصم شده یه جایی باشه که تمیز باشه اصول بهداشتی رو رعایت کنن همم قیمتش مناسب باشه