2789
عنوان

عمل بینی من😭

1053 بازدید | 25 پست

چهارماهه بینیم عمل کردم بلایی نیست که بسرم نیومده باشه😭😭😭

اینکه یه طرف پل بینیم استخوان برجسته حس میکنم که دائم باید ماساژ بدم وفشار بدم داخل تا بره تو😔 ولی باز میزنه بیرون😭😭😭

و بدتر اینکه یک طرف رو پره بینیم یه چیز نرم مثل نخود برجسته شده ...که دکتر میگه میره...آخه کی میخوادبره😔

بعد از عمل یه بار دکتر دیدم اونم باهزار التماس...

و گفت بینیت خیلی خوبه اینا هم برطرف میشه...

ولی حس میکنم منو از سرخوش باز کرده...

چون فقط منشیو میتونی ببینی ...و دکتر سرش شلوغه...

بچه ها اینا که گفتم تو عکس خیلی معلوم نمیشه...پس نگید عکس بده ...

فقط اگر تجربه مشابه دارید یا شنیدید بگید ...😔

دعاتون میکنم 😭😭😭

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کسی تا حالا تجربه قوز رو پل بینی 

یا توده گرد  روی پره بینیو داشته😭😭😭

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
منم عمل کردم هفت ماه گذشته افتضاحه بینیم

شما چرا ؟ چه مشکلاتی داری 

برو پیش یه دکتر دیگه ببین اون چی میگع

معمولا دکترا بخاطر دردسر نشه...از دکتر دیگه بد نمیگند

شما چرا ؟ چه مشکلاتی داری  

گوشت اضافه توی بینیم نوک دراز بینی قوس نداده اصلا صاف کرده پره ها رو جمع نکرده مردک پست فطرت خاک بر سرش با این دکتریش

تیکر رسیدن به هدفم هست ،درسته من خسته میشم اما جا نمی‌زنم 🥰

من نزدیک ب یک ساله عمل کردم 

اول اینکه بینیت استخون اورده عادیه منم استخون سازی کرد برام شکوندش تقصیر دکتر نیست 

بعد من بعد ازاین همه مدت هنوز بخیه گوشتی دارم نیفتاده باید یک سال بگذره تو داخل ۴ ماه قضاوت نکن حداقل بزار بشه یک سال

نخودیه همون ابتدای بینیه نه؟ اینا عادیه 

اکانت دست سه (دختر) است
گوشت اضافه توی بینیم نوک دراز بینی قوس نداده اصلا صاف کرده پره ها رو جمع نکرده مردک پیت فطرت خاک بر ...

ای وای...

بینیتون استخوانی بود یا گوشتی...

الکی به من میگند ورمه ...در حالیکه بینی من استخوانی بود و ورم نداره اصلا

من نزدیک ب یک ساله عمل کردم  اول اینکه بینیت استخون اورده عادیه منم استخون سازی کرد برام شکوند ...

بوی بد بینی و گوشت اضافه داخل بینی و نوک بینی دراز ممکنه بهتر بشه الان هفت هشت ماهه بهتر نشده 

ای وای... بینیتون استخوانی بود یا گوشتی... الکی به من میگند ورمه ...در حالیکه بینی من استخوانی بود ...

کاملا استخوانی بود بینیم 

گوشت اضافه توی بینیم نوک دراز بینی قوس نداده اصلا صاف کرده پره ها رو جمع نکرده مردک پست فطرت خاک بر ...

بابا فش نده منم دکترم دست ب پره های بینیم نزد 

دلیلش : گفت من نمیتونم زیبایی رو فدای نفست کنم من دکترم بهتر میفهمم اگ دست زدم لوله های بینیت کوچیکه نفست بند میاد 

شما خیلی اعتتماد ب نفس داری علم خودتو با ی جراح مقایسه میکنی

اکانت دست سه (دختر) است
من نزدیک ب یک ساله عمل کردم  اول اینکه بینیت استخون اورده عادیه منم استخون سازی کرد برام شکوند ...

بله روی  پره  اول بینی ...

ببخشید وقتی بینیو  با دستمال کاغذی میگیریم چطور میشه زیر اون قسمت که دست میذاریم