2777
2789
عنوان

عمل بینی من😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 25 پست
بابا فش نده منم دکترم دست ب پره های بینیم نزد  دلیلش : گفت من نمیتونم زیبایی رو فدای نفست کنم ...

همه ناراضین ازش پول پرسته هنوز حس بویایی چشایی ندارم میری پیشش بیرونت می‌کنه قبل عمل خوش رفتار بعد عمل بد اخلاق همچین کسی نباید دکتر باشه حتی یه اسپری هم نداد بهم بزنم میگه مسئولیت بعد عمل به من نیست دیگه 

تیکر رسیدن به هدفم هست ،درسته من خسته میشم اما جا نمی‌زنم 🥰
بوی بد بینی و گوشت اضافه داخل بینی و نوک بینی دراز ممکنه بهتر بشه الان هفت هشت ماهه بهتر نشده 

نه اصلا من هنوز تمیز ک میکنم ی طعم بد حس میکنم والا همش عادیه شما از ی کسی ک عمل کرده بپرس بیخیال بقیه

اکانت دست سه (دختر) است

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من نزدیک ب یک ساله عمل کردم  اول اینکه بینیت استخون اورده عادیه منم استخون سازی کرد برام شکوند ...

خدا خیرت بده بی تفاوت نگذشتی  و جوابمو دادی🥲 میشه خواهش کنم بگی چجوری شکوند و به مشکلی نخوردی...

توروخدا جوابمو بده ...کارم شده گریه

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
بله روی  پره  اول بینی ... ببخشید وقتی بینیو  با دستمال کاغذی میگیریم چطور میشه زیر ...

اره میدونم کجاس عادیه من دکترم خیلی مهربون بود تا دوماه اول خودش برام‌چسب مینداخت مرتب تحت نظر بود میرفتم‌پشت در اتاق عمل برام چسب بندازه اینا عادیه 

اکانت دست سه (دختر) است
خدا خیرت بده بی تفاوت نگذشتی  و جوابمو دادی🥲 میشه خواهش کنم بگی چجوری شکوند و به مشکلی نخوردی. ...

درد داشت ولی من تحملم زیاد بود گریه نکن عزیزم دور از جون تنها درد بی درمون مرگه هر مشکلی حل میشه این دکتره انجام نداد فدای سرت میری ی جا دیگ 

اکانت دست سه (دختر) است
 همه ناراضین ازش پول پرسته هنوز حس بویایی چشایی ندارم میری پیشش بیرونت می‌کنه قبل عمل خوش رفتار ...

همشون قبل از عمل مهربانند ولی بعد از عمل.....😭

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
همشون قبل از عمل مهربانند ولی بعد از عمل.....😭

دکتری که خیرخواه نباشه و پول پرست باشه همین میشه من که میگم حرومش باشه پولی که گرفت ازم و حالا هم جوابگو نیست نوک بینیم اونقدر دراز کرده که خودم از بینیم متنفرم کاش عمل نکرده بودم کلی تاکید کردم اینکارو نکن دقیقا همین کارو کرد

تیکر رسیدن به هدفم هست ،درسته من خسته میشم اما جا نمی‌زنم 🥰
درد داشت ولی من تحملم زیاد بود گریه نکن عزیزم دور از جون تنها درد بی درمون مرگه هر مشکلی حل میشه این ...

الهی به هرچی میخوای برسی 

..

چطوری اون استخوان رو پل بینیو رفع کرد .من متوجه نشدم یعنی چکار کرد براتون

ای وای... بینیتون استخوانی بود یا گوشتی... الکی به من میگند ورمه ...در حالیکه بینی من استخوانی بود ...

شما میدونی چندتا چکش میخوره رو بینی ی استخون دست میشکنه پف نمیکنه؟ بینی ک حساس تره ربطی ب گوشتی استخونی نداره ورم میاره😐😐😐

اکانت دست سه (دختر) است
الهی به هرچی میخوای برسی  .. چطوری اون استخوان رو پل بینیو رفع کرد .من متوجه نشدم یعنی چکار ک ...

خود دکترابلدن بی حس میکنه با دستگاه جاهایی ک استخون سازی کرده رو میشکونه 

من قبلش میترسیدم برام ماساژ میداد محکم فشار میداد میمردم از درد ولی درست نشد 

دوستم عمل کرد پره های بینیش بزرگ بود دوس نداشت ی دقیقه دکتره بعد از یک سال بی حسی زد براش برید چید بخیه زد جمعش کرد😂

اکانت دست سه (دختر) است

اسی دکترت کی بود؟

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید7090