2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندوقت بعد جدایی ازدواج کرد؟ علت جدایی زنداداشت بود؟

۲۵سال باهم بودن با دوتا بچه داداشم همیشه بیکار بود ...و علت جداییشونم اصلا نگفتن ...ینی ماهم نپرسیدیم فقط فهمیدیم دارن جدا میشن ...حدود ۴ماه بعد داداشم زن گرفت و الان خداروشکر کار خوب زندگی خوب واقعا خوب شده خدارو هزاربار شکر ...خانوم سابقشم ازدواج کرده خداروشکر اونم زندگیش خوب شده 

۲۵سال باهم بودن با دوتا بچه داداشم همیشه بیکار بود ...و علت جداییشونم اصلا نگفتن ...ینی ماهم نپرسیدی ...

وای چقدر زیاد باهم بودن بچه نداشتن

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
من نمیترسیدم ولی چندتاخواستگار اومد که زیادجالب نبودن میگم یعنی یه مردخوب واقعاپیدامیشه☹️؟

نمیدونم بخدا منم واسه همین نگرانم یعنی میشه ماهم رنگ خوشبختیو ببینیم😔

خداکنههههه😢🤲🤲🤲 شما چن وقته جداشدی؟

من ۸ ماهه درگیر کارای طلاقم اما تو این هفته حتمن دیگه تموم میشه.خواهر چقدر طلاق سخته تو چی چند وقته طلاق گرفتی با حال وروز بعد طلاق چکار کردی تونستی فراموش کنی 

من ۸ ماهه درگیر کارای طلاقم اما تو این هفته حتمن دیگه تموم میشه.خواهر چقدر طلاق سخته تو چی چند وقته ...

من۴ ۵ماهه که جداشدم،ان‌شاءالله شماهم خیلی زود جدامیشی عزیزم،من توعقدبودم چندین ماه خیلیی اذیت شدم ولی خداروشکر الان کامل فراموشش کردم وحالم خوبه

من۴ ۵ماهه که جداشدم،ان‌شاءالله شماهم خیلی زود جدامیشی عزیزم،من توعقدبودم چندین ماه خیلیی اذیت شدم ول ...

خو خدا روشکر شرایط من خیلی باتو فرق میکنه من ازدواج کردم ۴سال تجربه زندگی مشترک داشتم.خیلی سخته 

اما خوب میگذره