2777
2789
خو خدا روشکر شرایط من خیلی باتو فرق میکنه من ازدواج کردم ۴سال تجربه زندگی مشترک داشتم.خیلی سخته  ...

آره میگذه خداروشکر که شما بچه نداری.

خیلی دوست داشتم خانمی که ازدواج مجدد داشته بیاد تاپیکم ببینم چطور ازدواج کرده

آره میگذه خداروشکر که شما بچه نداری. خیلی دوست داشتم خانمی که ازدواج مجدد داشته بیاد تاپیکم ببینم چ ...

منم همینطور خیلی دوست دارم با کسایی مثل خودم حرف بزنم درمورد تجربشون بگن.استرس آینده رو دارم

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور خیلی دوست دارم با کسایی مثل خودم حرف بزنم درمورد تجربشون بگن.استرس آینده رو دارم

من یه گروه دارم مخصوص خانمایی که درحال طلاق هستنه،اونامشکلشون جدایی وطلاق هست ولی اگه یه گروهی هم بود مخصوص کسایی که جداشدن وحالا دغدغه آیندشون رو دارن،خیلی خوب میشد

من یه گروه دارم مخصوص خانمایی که درحال طلاق هستنه،اونامشکلشون جدایی وطلاق هست ولی اگه یه گروهی هم بو ...

سلام عزیزم شما جدا شدین؟

منم تو عقدم دارم جدا میشم ب شدتتتتتتت داغونم ترس تمام وجودم گرفته تازه اقدام کردم 

میشه اون گروه رو ب منم معرفی کنید 

خو خدا روشکر شرایط من خیلی باتو فرق میکنه من ازدواج کردم ۴سال تجربه زندگی مشترک داشتم.خیلی سخته  ...

من نزدیک یکساله طلاق گرفتم هنوز حالم خوب نیست. البته من دوسش داشتم ولی خب خودم طلاقخواستم

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹