2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی مشاوره شخصی نمی دین من دربه در دنبال مشاور خوبم.در راه خدا کمک بفرمایید    

بگو نیازت را دلبندم 😂❤اگه دوازدهمی نمیتونم خیلی استرس زاس ولی اگه پایه ای بر روی چشم😁

خنده را معنای سرمستی مدان آنکه میخندد غمش بی انتهاست 

تراز قلمچی خیلی ملاک نیست یهو میبینی طرف با نزدیک هفت هزار قبول نمیشه یکی با پنج و نهصد قبوله 

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
منم مخالف دلبستگی به ترازم 

مخصوصا الان ک هم تقلب زیاد شده هم این سوالای گواه اومده کلا خیلی نمیشع بهش اعتماد کرد

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
بله درسته ولی طبیعتاً شانس قبولی ترازای بالا بیشتره

نه لزوما تراز بالا اول باید دید واقعیه نه اگرم واقعی باشه خیلی چیزا تو کنکورت اثر میزارن ک تو قلمچی نیس معمولا ترازای بالا بشدت استرسین برای همین خیلی بیشتر کنکورو خراب میکنن یعنی خیلیا از تراز بالاهارو من دیدم ک هنوز پشت موندن