2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی مشاوره شخصی نمی دین من دربه در دنبال مشاور خوبم.در راه خدا کمک بفرمایید    

بگو نیازت را دلبندم 😂❤اگه دوازدهمی نمیتونم خیلی استرس زاس ولی اگه پایه ای بر روی چشم😁

خنده را معنای سرمستی مدان آنکه میخندد غمش بی انتهاست 

تراز قلمچی خیلی ملاک نیست یهو میبینی طرف با نزدیک هفت هزار قبول نمیشه یکی با پنج و نهصد قبوله 

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
منم مخالف دلبستگی به ترازم 

مخصوصا الان ک هم تقلب زیاد شده هم این سوالای گواه اومده کلا خیلی نمیشع بهش اعتماد کرد

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
بله درسته ولی طبیعتاً شانس قبولی ترازای بالا بیشتره

نه لزوما تراز بالا اول باید دید واقعیه نه اگرم واقعی باشه خیلی چیزا تو کنکورت اثر میزارن ک تو قلمچی نیس معمولا ترازای بالا بشدت استرسین برای همین خیلی بیشتر کنکورو خراب میکنن یعنی خیلیا از تراز بالاهارو من دیدم ک هنوز پشت موندن