2777
2789
سلام میگن اگه استفاده کرده باشی زایمانت اگه طبیعی باشه خیلی سخت میشه؟؟درسته؟؟
خدایا شکرت که پسرم صحیح و سالم دنیا اومد😘😘🙏🙏 ☆♡☆یک رنگ باش فرش از صدرنگ بودنش زیر پا افتاده است♡☆♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای دکترم بخاطر اینکه نترسم میگه اتفاقا زایمانت راحتم میشه خداخودش کمکم کنه اخه بخاطر سقط قبلیم میترسم از طبیعی
خدایا شکرت که پسرم صحیح و سالم دنیا اومد😘😘🙏🙏 ☆♡☆یک رنگ باش فرش از صدرنگ بودنش زیر پا افتاده است♡☆♡
اوین جان برای جلوگیری از زایمان زود رس و سفت شدن دهانه رحم
منم میزنم هفته چندی ؟واقعا دهانه رحم رو سفت میکنه ؟اگه ادم انقباض داشته باشه چی ؟من الان تو 36هستم دکترم دوباره داد

خدایا شکرت که 29ابان95 فرشته ت رو بهم بخشیدی...شکرررررررر

من 34هفتم منم خوندم ک سفت میکنه و زایمان یکم سختتر میشه انقباضو نمیدونم دیگه ولی درهرصورت سخت تر دهانه رحم باز میشه قبلا یکی تاپیک زده بود گفته بود ولی الان نیستش دیگه تا کی میخای بزنی دکتر من گفته تا۳۶هفته بزن
2790
2778
2791
2779
2792