2777
2789
چ جالب پریودمبشدید؟ مثل همیشه ؟ بعدچطورمتوجه بارداری شدید؟

آره پریود شدم اولی چهارروز بعد ده روز دو باره دو روز شدم 

بعد فکر میکردم چون دوبار شدم طول میکشه 

اما دوماه داشتم میمردم حالم خیلی بد بود تهوع بدن درد کمر درد حال عجیبی داشتم.شوهرم هی میگفتن تو بارداری میگفتم نه نیستم چون پریود شدم دیگه بی بی زدم مثبت شد رفتم آزمایش خون مثبت شد دیگه مطمئن شدم رفتم سونو گفت ده هفته ای و همه چیش عالیه 

تازه من از خودمم دارو میخوردم اما خدا حواسش بوده به نی نی چیزی نشه 🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازکجابایدبفهمم روزتخمک گذاریم کی هستش؟چندروزقبل پریودمیشه تخمک گذاری؟

اگه پریودت منظمه ۱۴ روز قبل پریودی بعدی میشه من زیر دلم میگرفت. اگه نمیدونی کی هستش کیت تخمک گذاری بزن من اون ماه که باردار شدم بعد پریودیم یک روز درمیون رفتم اقدام پسرم شد

آره پریود شدم اولی چهارروز بعد ده روز دو باره دو روز شدم  بعد فکر میکردم چون دوبار شدم طول میک ...

خداروشکر که سالم وسلامته

اگربدنیانیومده انشاالله صحیح وسلامت بغلش بگیرید 

واگربدنیااومده خدابراتون حفظش کنه 

برای منم دعاکنیدطعم مادرشدنوبچشم بزودی

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   

اگر براتون عکس رنگی نوشتن برید تا حدود زیادی به بارداری کمک میکنه چون گرفتگی های کوچیک رو باز میکنه 

خودم 14 سال پیش بعد از عکس رنگی باردار شدم خدا رو شکر نی نیم الان 14 سالشه😂

من امیدم به خدا 😍بعد خدا هم به خداست 😍زندگیم بچه هام👟👟 عشقم همسرم👔
ب شوهرت چیا دادی 

مغزگردو با خرما. قوتو. پیازسرخ میکردم تو تخم مرغ.  دمنوش های گرم. هرچی که مزاج گرم داشت و تو نت میخوندم برا تقویت اسپرم ها خوبه بهش میدادم. سردی رو خییییلی کم میزاستم سر سفره. مث دوغ ماست ماهی یا خیلی کم برنج میخوردیم. 

سرچ کن نت همه چی برات میاره. 

بهترینش مغزگردو. و اینو بدون اگر الان خوردم مثلا انتظار نداشته باش که حتما اوکی باشه و باردار بشی. ـچون اسپرم جدید طی 90 روز تولید میشه. یعنی سه ماه. 

یعنی اگر الان بهترین مواد غذایی و تقویت کننده رو بهش دادی نتیجه با کیفیت ترین اسپرم ها رو سه ماه اینده میبینی 😅

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
آره پریود شدم اولی چهارروز بعد ده روز دو باره دو روز شدم  بعد فکر میکردم چون دوبار شدم طول میک ...

انشاالله خدا بچه ت رو برات نگه داره، 

منم چقققققد  دلم می خواد خدا اینجوری بهم بچه بده تا یه مدت پریود بشم و ندونم باردارم ، بعد بفهمم

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
خداروشکر که سالم وسلامته اگربدنیانیومده انشاالله صحیح وسلامت بغلش بگیرید  واگربدنیااومده خداب ...

نه هنوز ۱۸هفته ام 

ممنون گلم 

امیدوارم به زودی زود مادر بشی توکل بخدا خدا بزرگه 

خدا به شما هم یه نی نی سالم و شیرین بده ❤️❤️❤️❤️

انشاالله خدا بچه ت رو برات نگه داره،  منم چقققققد  دلم می خواد خدا اینجوری بهم بچه بده تا ...

آخی عزیزم 

انشالله که به زودی زوووووود میده

یه نی نی سالم و شیرین بهت بده 

آره منم اولین نی نیمه خودمو همسرم کپ کرده بودیم 

الان لحظه شماری میکنیم بیاد ببینیم چجوریه 

۱۸هفته ام 

خدا بزرگه عزیزم خدا به شما هم نی نی میده خیالت راحت ❤️❤️❤️❤️

نه😢😢😢😢😢

ان‌شاءالله زود زود مامان میشی🫂❤

منم دعا کن🥺🌱

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
مغزگردو با خرما. قوتو. پیازسرخ میکردم تو تخم مرغ.  دمنوش های گرم. هرچی که مزاج گرم داشت و تو نت ...

ممنونم عزیزم پیازش فرقی نمیکنه قرمز زرد یا سفید باشه؟

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....