2777
2789
آخی عزیزم  انشالله که به زودی زوووووود میده یه نی نی سالم و شیرین بهت بده  آره منم اولی ...

خدا از دهنت بشنوه ، خیلی ممنون

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنسیت بچتون؟

اگر میخای پسر باشه تونت هس که چی بخورین و چیکار کنین. و ازهمه مهمتر چک کن که کوچیکترین عفونتی نداشته.باشی وگرنه باعث میشه اسپرم های پسر رو کامل از دست بدی.

چون من عفونت داشتم خیلی کم. و تو بارداربم شدت گرفت باعث شد 9ماه تموم تووحاملیگم پماد استفاده کنم.بعد زایمانم اوکی شدم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
چ جالب با اینهمه چیز احتمال پسر بودن بیشتره.خدا حفظش کنه نازدخترو

اره. حالا دلایلش رو نوشتم.

عزیزمی. خدا نگه داره همه عزیزانتو 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
نه هنوز ۱۸هفته ام  ممنون گلم  امیدوارم به زودی زود مادر بشی توکل بخدا خدا بزرگه  خ ...

خدابراتون نگهش داره 

ممنون🌺

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
ممنونم عزیزم پیازش فرقی نمیکنه قرمز زرد یا سفید باشه؟

نه عزیزم چه فرقی داره.