2777
2789
عنوان

خونم هرروز عین شام غریبانه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونادلشون نمیخواست بامن باشن  اتفاقا و دلخوریایی پیش اومد تا به خودمون اومدیم کات شدیم

حالا برات زیاد مهم نباشه 

از نبود دوستت اینقد ب هم ریختی

طاقت نبود شوهر رو داری؟

پاشو ب خودت بیا کاراتو انجام بده

نذار شوهرت دل زده نشه

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859

یه دفتر تو دو لیست بخر آهنگ بزار پادکست آرامش گوش کن انگیزشی بخدا انقدر اثر داره مطمئنم بهتر میشی 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

برای شروع به خودت بگو فقط روزی نیم ساعت کارهای خونه رو میکنم 

یواش یواش تمیزی خونت رو که ببینی خودتم ذوق میکنی ،یکم برو توی سایتها و پیجهای دکوراسیون داخلی  ،شاید انگیزت برای تمیزی خونه زیاد بشه

الان چون خونت خیلی بهم ریخته است واقعا نمیدونی از کجا شروع کنی و فکر میکنی خیلی کار داره بی انگیزه شدی

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

یعنی دنبال بهانه بودن که شمارو کنار بزارن؟

ببین من 4 سالی بود ازدواج کرده بودم اونا جفتشون از خانواده خوب و آبرومند ولی از مجردی مادرم دلش نمیخواست من هیچ دوستی داشته باشم وقتی مجرد بودم خانوادم گوشیمو طی جریاناتی گرفتن و من از یکی از همین دوستام گوشی قرض کردم و بعدش منجر به ازدواج الانم شد که مامانم همشو از چشم همون دوستم میدید بعدش زنگ زد و با خانواده دوستم که بهم گوشی داده بود بحث کردو بعد اون خانواده دوستم چشم دیدن منم ندارن

دوستمم با اینکه ازدواج کرده ولی از خانوادش میترسه

ولی اونا خودشون اومدن منو پیدا کردن خیلیم خوشحال بودن خیلی زیاد دلشون برام تنگ شده بودولی بعد چند ماه یهو کات شدیم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اگ واقعا میدونی دوستای خوبی بودن حیفه از دستشون بدی باهاشون آشتی کن حتما.

و این که توی زندگیی ب هیچ کسی غیر خودت تکیه نکن دوست عزیز

ب خودت ثابت کن ک قوی تر از اونی که با رفتن کسی از زندگیت اینجوری زمین بخوری

پاشو ی آهنگ خوب بگذار 

توی آیینه خودتو ببین و بخند

یکم آرایش کن 

ی چایی واسه همه ی اونایی ک دوست دارن و پیشتن و تحملت میکنن درست کن 😋😋😍😍😍🤩

بعدشم دوتا قر بده و خونتو خشگل کن 

اگ واقعا میدونی دوستای خوبی بودن حیفه از دستشون بدی باهاشون آشتی کن حتما. و این که توی زندگیی ب هیچ ...

خیلی حال میداد دوستی باهاشون

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

چند سالته اسی

خب دوباره دوست پیدا کن

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂