2777
2789

سلام.

فقط خواستم اطلاع رسانی کنم تا دست این شیادهای کلاهبردار از جیب و حساب مردم کوتاه بشه.

چندباره از شماره های ثابت مختلف از تهران تماس میگیرن و میگن که از پنل مرکزی مخابرات تهرانن و معتبرن و تمام مشخصات و حتی آدرس دقیق مارو هم دارن.و خودشون رو قانونی جلوه میدن که چون معتبرن دارن از خط ثابت زنگ میزنن و شماره حساب و شماره کارتی رو هم که میدن میگن میتونین استعلام کنین.میگن خطتون برنده خوش حسابی شده (جوایزش هم ماشین و پول نقد و بن کالای خارجیه)و برای اینکه اسم مون تو سایت قرعه کشی ثبت بشه باید یه کالا بخریم ازشون و قرعه کشی تو یه روز مشخص از شبکه نسیم زنده پخش میشه و ازین حرفها.یک ربع فرجه میدن که براشون کارت به کارت کنیم.بعداز اون زمان هم نه تلفنهارو جواب میدن و نه دیگه زنگ میزنن.

نه اپراتور ها پاسخگو هستن و نه مخابرات و نه فتا که چطور این اطلاعات هویتی مشترکین بدست این کلاهبردارا افتاده.فقط میگن خودتون مراقب باشین و فریب نخورین😔

یه شماره اینه

۰۲۱۶۶۰۷۳۹۵۱

خودشو خانم رمضانی معرفی کرد.

دوستان هوشیار باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطلاعات رو می‌خرن. 

برا من پیامک اومده بود برنده یه چیزی شدی از طرف ایرانسل

یادم نیست چی بود، زنگ زدم میگم من برا گرفتن جایزم چیکار کنم گفتن اون کلاه برداریه

اطلاعات رو می‌خرن.  برا من پیامک اومده بود برنده یه چیزی شدی از طرف ایرانسل یادم نیست چی بود، ...

برای من زنگ میزنن اما مشخصات خواهرم رو میدن.خواهرم فقط دانشگاه شماره منو داده بود و تو پرونده اش بود.

ازین سایتهای خرید انلاین و فروشگاههای اینترنتی اطلاعاتش لو نرفته.

اخه به من گفتن احتمالا ازین سایتها که خرید میکنی و مشخصات میدی اطلاعات افتاده دستشون