2777
2789
عنوان

از این اخلاقم عذاب وجدان میگیرم

179 بازدید | 8 پست

من تازه عروسی کردم و خونه خودم هستم...مادرم را خیلی دوست دارم اما یه اخلاقی دارم از تنهایی خسته نمیشم برای همین زیاد نمیرم خونمون به خانوادم سر بزنم هفته ای یبار میرم.احساس دلتنگیم ندارم...تماسم کم میگیرم ،مادرم بیشتر تماس میگیره...اما همسرم بیشتر از من به مادرش سر میزنه...البته من گاهی باهاش میرم خونشون و بیشتر خودش میره....من عذاب وجدان میگیرم و حس میکنم دختر خوبی برای خانوادم نیستم چون تا هستند میتونم از بودنشون لذت ببرم اما اینکارو نمیکنم‌‌.. با زندگی و سکوت خونه خودم خو گرفتم... شما نظرتون چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چرا میزان رسیدگی به خونوادت رو با میزان رسیدگی شوهرت به خونوادش مقایسه میکنی؟

اگه احساس می‌کنی مادرت بیشتر بهت نیاز داره خو بیشتر بهش سر بزن،اگرم که فکر میکنی کافیه ،چیکار داری شوهرت چقدر می‌ره پیش مادرش

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

منم عین خودتم،عذاب وجدان چرا؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

دقیقا کپی خودمی بخدا

من انقد نرفتم الان عادت کردن خودمم راحت ترشدم

اولا همش ناراحتی ک چرا نمیای و فلان الان دیگه عادت کردن اما هراز گاهی نگرانش میشم میرم یسر میزنم یازنگ میزنم حالشونو بپرسم 

این یعنی ب استقلال عاطفی رسیدی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

هیچ وقت مقایسه نکن

نه خودت رو با دیگران 

نه دیگران رو با دیگران 

نه همسرت رو با خودت

نه همسرت رو با دیگران 

هر کس شخصيت خاص و منحصر به فرد خودش رو داره هرکسی نیاز ش با نیاز و شخصیت دیگران متفاوته

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏