2777
2789

مشکل دار باشه..خودشون سقط میکنن...کورتاژ میکنن چون دیگه بچه بزرگه با قرص تنها نمیشه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی بهت بگم..خالمم بهش گفتن مشکوکه...ازمایش امینو سنتز داد..گف مشکلی نیست....الان نی نی مون آقا رضا پانزده روزشه صحیح و سالم شکر خدا

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

استارتر به فکر قرص و اینا نباش

باید حتما سلفری یا آمینو بدی اگه خدایی نکرده جواب اونا هم مثبت باشه خودشون مجوز سقط قانونی میدن. اونوقت باید بستری بشی و تحت نظر سقط کی یه وقت برای خودت مشکلی پیش نیاد.

در ضمن بالای 95 درصد مواردی که تو ان تی ریسک بالای سندروم میدن تو سلفری و آمینو هیچ مشکلی ندارن

منم ریسکم بالا بود مجبور شدم سلفری بدم و خداروشکر مشکلی نداشت جنین. از الان ذهنت رو درگیر سقط نکن

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
این حرفا هم که نمیزارن سقط بشه و ... گوش نکن. هنوزم اگر جواب آمینو بگه مشکل دار ، بهت مجوز میدن. ش ...

آزمایش رو همون دیروز دادم ی هفته دیگه قراره جوابش بیاد

راستی بهت بگم..خالمم بهش گفتن مشکوکه...ازمایش امینو سنتز داد..گف مشکلی نیست....الان نی نی مون آقا رض ...

انشالله خدا حفظش کنه ❤توکلم ب خداست هر چی صلاح بدونه  فقط من عامل ب دنیا اومدن ی بچه بی گناه و معلول نشم 😓

عزیزم تایپیکای منو بخون منم تو شرایط تو بودم ولی با امینوسنتز مشخص شد بچه سالمه انشالله فردا انشالل ...

خدا بچت رو حفظ کنه میترسم دیر بشه ،اخه اون‌روز تو درمانگاه ترسوندن گفتن مشکل هم داشته باشه دیگه مجوز سقط نمیدن برا افزایش جمعیت

سندرم داون هم انسانه و معمولا از لحاظ اخلاقی از بقیه بهترن از لحاظ شرعی هم از مقلدت بپرس ، قتل حساب ...

خب اون ک میخواد بگه سقط نکن ولی گناه داره آوردن ی بچه معلول ب این دنیا خودش از همه بیشتر گناه داره 

خدا بچت رو حفظ کنه میترسم دیر بشه ،اخه اون‌روز تو درمانگاه ترسوندن گفتن مشکل هم داشته باشه دیگه مجوز ...

ن اصلا اینجور نیس من خودم دیروز تو بیمارستان ی خانمه رو دیدم زیرزبونی داده بودن واسه سقط ۱۸هفته هم بود

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

پس باید چیکار کرد من سونو ان تی مشکوک ب سندروم دادن هست جنینم

خودتون دارید میگید مشکوک

یه بچه کامل رو بکشید بخاطر یه احتمال؟؟

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..