2777
2789
عنوان

چله عروس

2112 بازدید | 37 پست

سلام 

من ب تازگی عروسی کردم طبق رسم و اعتقاد بزرگترا بعد عروسی ی دعا ب اسم چله بر بهم دادن و گفتن تا زمانی ک 40روز از عروسی نگذشته باید نگهش دارم اگ همرام نباشه نباید کسی که چله داره  رو ببینم مثل کسی که تازه عروسی کرده یا کسی که بچش هنوز چهل روزش نشده یا مراسم و قبرستون و اینا نرم خلاصش من تا دیروز ک 35روز از عروسیم می‌گذشت همرام بوده ولی رفتم حموم گذاشتم تو حولم یادم رفت بردارم از قضا همون شب مادرشوهرم گفت بیا بریم خونه داداشش ک بچه بدنیا آورده بچش چن روزش بود حالا میخواستم بدونم خیلی برا من بد شد یا این چیزا خرافاته؟ لطفا فقط طبق تجربه جواب بدین  اگ بد شده بگین راهش چیه؟  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکرنمی کنم موضوع چله اصلا حقیقت داشته باشه

بچه که تازه دنیاامده پرازمعصومیت و پاکیه چرابایدازش دوری کرد

یازنی که تازه زایمان کرده گناهاش بخشیده شدهداجرشهید رو داره چرا نبایدرفت پیشش

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

ما رسممون ۳ روز اول 

ولی من بدبخت چلم به دختر خواهرشوهرم که تازه بدنبیا اومد افتاد وای اون بیچه نمیتونست دست و پاشو تکون بده من حامله نمیشدم

من این چیزارو باور نداشتم تا وقتی که سرم اومد

به امید روزی که تاپیک تجربه لاغریمو بزنم😖💚
یا خدا چند سالته که درگیر این حرفها شدی

خیلی استرس دارم چون زنای بزرگتر فامیل خیلی بهم تاکید کردن 

لعنت ب شانس 35روز کامل حواسم بهش بود فقط همین یبار ازم دور شد دقیقا همون شب آخه باید برم دیدن اون زن