2777
2789
عنوان

چله عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 37 پست

من چون پدربزرگم دعا نویس بوده میدونم چله راسته.میتونی بری ولی میگن باید شیرینی از خونشون بخوری حتما یاقند یا حلوای سیاه که برای زن زائو درست میکنن بخوری اونجا.خیلی ها بودن سالها بدون مشکل باردار نشدن تا دعای چله بر کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی استرس دارم چون زنای بزرگتر فامیل خیلی بهم تاکید کردن  لعنت ب شانس 35روز کامل حواسم بهش بو ...

دختر خوب هنوز چندروزه ازدواج کردی راه پرچیپ و خمی درپیش داری این حرفها چیه میزنی به هرچی که فکر کنی چه خوب چه بد برات اتفاق میفته تو داری افکار منفی رو به خودت تزریق میکنی

از اون زنهای فامیل هم دوری کن ( در رابطه با این خرافات اگه حرف میزنن ) من و خواهرشوهرم فاصله یه روز ازدواج کردیم

با دوستم یه هفته فاصله داشتیم

کلی جاها هم رفتیم بچه دار هم شدم 

اصلا چرا اول زندگی دعا و این چیزها وارد زندگیت میکنی

دختر خوب هنوز چندروزه ازدواج کردی راه پرچیپ و خمی درپیش داری این حرفها چیه میزنی به هرچی که فکر کنی ...

من کلا چیزی راجب چله بر نمی‌دونستم تا روز عروسیم ک بهم دادن چون اینقد تاکید کردن ک فلانه و دور نشه و....منم فک کردم چیز مهمیه و خیلی روش حساس شدم 

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی؟ ینی بد شد برا من؟

عزیزم،اگه برا شما بد شده باشه،بعدآ دیر باردار شدی،میدونی که پیش چه کسی رفتی،باید از اون فرد چیزی بگیری اگه اشتباه نکنم باید غذا باشه،افرادی که دعای چله رو می‌نويسن بهتر میدونن،من چند مورد دیدم حامله نشدن