2777
2789
عنوان

کرونا امیکرون

221 بازدید | 33 پست

5روز پیش گلو درد گرفتم  و کمی تب بعد دو روز دماغ و گلوم به شدت شروع به سوزش کرد انگار فلفل ریخته باشن داخلش . امروز خوب شدم رفتم باشگاه 10دقیقه دویدم دیدم نفسم در نمیاد و قلبم انگار از جاش کنده شده . این یعنی اومیکرونه ؟اگه آره چرا خانواده نگرفتن ؟در ضمن بعد اینکه واکسن دوز سوم زدم این علایم شروع شد و شدیدا خوابم میومد .

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

آره 

والا منم گرفتم تمام خانوادم نگرفتن

فقط داداشم که یه روزه خوب شد 

بعد بیست روز همچنان تنگی نفس و سرفه 

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو ده سال بعد به دنیا میاره ، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو سال بعدش به دنیا میاره، یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار می کنه یکی بیست و نه سالگی فارغ التحصیل میشه و بلافاصله کار مورد علاقشو پیدا می کنه یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و چهل سالگی فوت می کنه یکی توی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی زندگی می کنه ، تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر ، تو توی زمان خودت زندگی می کنی پس آروم باش ، از زندگی لذت ببر خودت رو با دیگری مقایسه نکن 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره هست

چرا خانواده نگرفتن ؟

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

شاید عوارض واکسنه

🐣ی افسانه هست که میـگه:شاید عشق همون حسیـه که قـ♥لبهاتونو با هم عوض میکنید، بیقرار میشین برای همینه که بدون هم حس بدی دارین چون بدن میخواد قـ❤لب اصلیش کنارش باشه...به نظرم این قشنگترین تعریفِ عشقه🐣دوسـℒℴνℯـت دارمـــــ🐣دوریم از هم ولی من چطوری میفهمم تو دلت چی میگذره انگار ی طناب از قـ❤لبت به قـ❤لبم وصله...دوسش دارم میدونی چرا؟ چون وقتی ناراحتش میکنم،خودم بیشتر ناراحت میشم،وقتی ازش دور میشم خودم بیشتر احساس تنهایی میکنم.وقتی دلتنگشم دنیای خودم تاریکتر میشه نمیدونم چجوری امد وسط زندگیم،اما شد،تموم وجودِ من❤🐣 دوست داشتن اینکه وقتی میدونه رو چیزی حساسی یا از کاری بدت میاد حواسش هست که ناراحتت نکنه...🐣goftino.com/c/EcZL9x                                                                                                                                  
منم اینجوری شدم 3روزه خوب شدم همسرم نگرفت فک کنم سرماخوردگیه رفتم دکتر گفت کروناست ولی سریع خوب شدم ...

دکترا که الان دور از جون همه به سرطانم میگن کرونا

سعی کن بیشتر دیوونه باشی تا روانی!اگه خیلی بخندی، بهت میگن دیوونه...و اگه نخندی، اونوقت میگن روانی و افسرده...و اگه 
چرا خانواده نگرفتن ؟

زردچوبه خام بریز تو لیوان آب بخور عفونت گلو تمیزکنه

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
مگ حتما باید بگیرن؟ 

میگن خیلی مسری

شاید باورتون نشه و جبهه بگیرین کلی من انقد روحیم قویه تو ۳ سال سرمام نخوردم چه برسه به کرونا، بدون ماسک و الکل، فحشمم ندین، چون نفسم تنگ میشه ولی خداروشکر تا الان سالمم، خانوادمم همینطور

سعی کن بیشتر دیوونه باشی تا روانی!اگه خیلی بخندی، بهت میگن دیوونه...و اگه نخندی، اونوقت میگن روانی و افسرده...و اگه