2777
2789
عنوان

مگه فرهنگیان رتبه در حد پزشکی میخواد؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم آموزش ابتدایی

ببخشید انقد سوال میکنم🙁🤗😁با چه رتبه‌ای قبول شدین

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

نه عزیزم بیشتر ربط به تراز داره اما معمولا رتبه زیر 6500قبول میشن

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
من با سه هزار خورده ای منطقه سه

آهان ممنونم عزیزم 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
انسانی

آخه احساس میکنم فرهنگیان تو کنکور انسانی از رشته‌های تاپه...بخاطر همین قبولیش سخته

راس میگه ولی تجربی فک نکنم اینجوری باشه کسی که زیر هزار میاره اوسکله مگه پزشکی و دندون نره  &n ...

البته علاقه خیلی شرط هستش

مثلاً من به رشته های پزشکی خیلی علاقه نداشتم

ولی خب طرفدارش زیاده مثلاً اگه بین هزار نفر درنظر بگیریم شاید نه هزار نفر طرفدار پزشکی باشن هزار نفر نباشن من جزو اون هزار نفر هستم