2777
2789
عنوان

مگه فرهنگیان رتبه در حد پزشکی میخواد؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره  بخوای بری ابتدایی تا ۲۵ هزار هم شنیدم 

البته من سوالتو درست متوجه نشدم منظورت چیع 

ولی من دوستام دبیری زیستن یکیشون با ۵۰۰۰ رفته یکیم با ۷۰۰۰ 

بستگی داره شانست چه ذتبه هایی بیان سمت اون رشته 

بیشتر از رتبه تراز مهمه اینکه کجا زندگی میکنی فرهنگیان دبیری یا اموزش ابتدایی هرکدوم فرق داره

آهان پس متفاوته...

منظورم اینه که قبولی تو فرهنگیان، از طریق انسانی راحتتره یا تجربی؟!

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بستگی به منطقتون و افرادی که شرکت می کنن داره 

مثلا برای دبیری رشته تجربی اگه منطقتون ۵ نفر ظرفیت بخواد اونایی که رتبشون پایین تره قبول میشن بقیه دیگع هیچی بخاطر همین هرچی رتبت پایین تر باشه بهتره احتمال قبولی بیشتره یا شایدم ممکنه تو رتبت ۲۰۰۰ بشه کسایی که شرکت کردن رتبشون از تو پایین تره باشه(زیر ۲۰۰۰)   خو اونا قبول میشن تو دیگع نه 

(البته مثلا میگم انشالله که هرچی دوست داری قبول بشی😅💛)

إِنَّ 

من رشتم تجربی بود کنکور انسانی دادم برای من انسانی خیلی راحت تر بود

آهان شما فرهنگیان خوندین؟!

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
احتمالا ریاضی یا انسانیین شما  تجربی اخه فرق میکنه چهار رشته اصلیم هست

بله من پسر هستم ۱۴۰۰ کنکور انسانی داشتم با رتبه ۳۷۰ دارم ادبیات فرهیگان میخونم خداروشکر خوبه همه رتبه برتر و سطح بالاییم