2777
2789
عنوان

تجربه لیزرموهای زائد در بارداری

1806 بازدید | 9 پست

دوستان اومدم از تجربیاتم درمورد لیزرموهای زائد دربارداری بگم

من از کلینیک های پزشکی متفاوتی پرسیدم و نظر پزشک اینه که بهتره لیزر موهای زائد رو به بعداز زایمان موکول کرد.

البته اینم بخاطر اینه که هنوز تحقیقات گسترده ای راجع به خطرات لیزر دربارداری انجام نشده و احتیاطم که شرط عقله

بله همینطوره. حتی میگن وقتی قصد بارداری دارید، قبل از تخمک گذاری برید برای شارژ لیزر

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه قبل از بارداری لیزر کنیم مثلا تومجردی وقتی باردارمیشیم تاثیرش ازبین میره بخاطر تغییر هورمونا؟

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

اگه قبل از بارداری لیزر کنیم مثلا تومجردی وقتی باردارمیشیم تاثیرش ازبین میره بخاطر تغییر هورمونا؟

نه عزیزم کلا دوران بارداری شیردهی تخمک گذاری یا وقتی بیماری های خاص داری بهتره نکنی اما در غیراون صورت مشکلی نداره

من از پزشک کامل پرسیدم

بازم اطلاعات من دقیق نیس اما باز خواستی از دکتر بپرس

من خواهرم برای لیزر میره کلینیک ساتینا

شمارشو میذارم معمولا این چنین سوالایی رو جواب میده تلفنی

اگرم تهرانی خواستی بری اینجا عالیه یعنی دستگاهش عالیه02177722616 – 02177722667