2777
2789
عنوان

کی دلمه خوشمزه بلده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی ؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟ بعد قابلمه رو پر میکنه؟

ببین دلمه برگه مو رو که تو قابلمه چیدی یه قابلمه هم باید بزاری رو دلمه هات که دلمه هات یه اندازه بهش آب برسه و پخته بشه 

ببین دلمه برگه مو رو که تو قابلمه چیدی یه قابلمه هم باید بزاری رو دلمه هات که دلمه هات یه اندازه بهش ...

خب آخه میگن اصن نصف لیوان آب میخواد تا دم بکشه بعد اون قابلمه رو که میذاری این نصفه لیوان آب به همش میرسه؟

خب آخه میگن اصن نصف لیوان آب میخواد تا دم بکشه بعد اون قابلمه رو که میذاری این نصفه لیوان آب به همش ...

نصف لیوان کمه 

مادرشوهر من اینجوری میپزه ببین من دلمه نمیخوردم متنفر بودم اما این اینجوری میپزه عالی میشه 

اگه دلمه ملس دوست دارید داخلش زرشک ورب انار بریزید و برای اینکه مواد داخل دلمه مرتب باشه یعنی نریزه من ماست میریزم وقتی هم چیدم آب گرم و روغن ونمک وسرکه  یاآبغوره اندازش یه لیوان بشه میریزم روی کل دلمه بعد دمش میزارم  بعد پیاز داغ ورب و ادویه دوباره زرشک یه سس درست میکنم موقعه سرو میریزم سرش هرکی خورده خیلی خوشش اومده 

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین