2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی بندرعباس کسی وسایل چوبی نداره؟

چه خبره بابا...چقد بعضیا شلوغش میکنن

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

آره عزیزم هوا گرمه و شرجی زیاده.ولی من تا الان نشنیدم کسی بگه وسایل چوبیم خراب شده.خیلی خیلی بخواد خسارت بزنه شاید وسایل آهنی یکم زنگ بزنه.اونم خیلی کم شنیدم.شرجی بندر خیلی بی آزاره خدایی.من جاسک و چابهار هم زندگی میکردم قبلا.شرجی داغون کرد وسایل آهنیم رو.ولی شرجی بندر اینجور نیست. حداقل من تو  این ۲۰ سال دور و اطرافم نشنیدم.شاید به خاطر جمعیت زیادش تاثیرش کمتره

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

البته به قول  کولر هم بی تاثیر نیست.کولر های گازی یا اسپیلت کل رطوبت خونه رو میکشن و میریزن بیرون.

موریانه هم اصلا اصلا نشنیدم

واقعا چون چهار ساله ازدواج کردم با مادر شوهرم زندگی میکنم حالا که میخوام بیام بندر واسه کار شوهرم هم کاراش که تو خونه سازمانی بندر هستن میگن وسایل چوبی نیار موریانه میفته یا بخاطر رطوبت خراب میشه خیلی میترسم بخدا وسایلم از کارتن در نیومدن بیشتر نگران وسایل چوبی ههستم

واقعا چون چهار ساله ازدواج کردم با مادر شوهرم زندگی میکنم حالا که میخوام بیام بندر واسه کار شوهرم هم ...

عزیزم کسایی که بهت این پیشنهاد رو میدند اصلا بندر زندگی کردند تا الان یا صرفا بر اساس شنیده ها یا تصورات شون میگند؟

اگه وسایلت ارزون قیمت نیست و در حد متوسطیه اصلا اصلا خراب نمیشه.اگه ارزون باشه هم تازه بعد ۵_۶ سال شاید شروع کنه به زنگ زدن.

وسایل چوبی اصلا باد نمیکنه و خراب نمیشه.موریانه هم اصلا نیست.این چیزا رو کی بهت گفته؟؟

خیلی نگرانم وسایلم اینجا بمونه داغون میشه

دقیقه همینه

وسیله ای که استفاده نشه بی برو برگرد خراب میشه.شما وسایلاتو  لب دریای بندر بزاری کمتر خراب میشه تا اینکه بلا استفاده بزاری.

من خواهرم که رفت خارج وسایلاشو داد بقیه استفاده کنند.اصلا نزاشت بلااستفاده بمونه‌.

بیار با خودت بابا.بعدشم تا ۱۰ سال دیگه خدا کریمه.مگه قراره تا آخر عمر همین وسایل رو داشته باشی؟

اولا که اصلا طوری نمیشه.ما که ندیدیم خداوکیلی

اگه هم بشه که بازم حداقل ۱۰ سال استفاده کردی و خراب شده نه که بلااستفاده خراب بشه.بعدشم بزاری اونجا بقیه از وسایلت استفاده میکنند.هرکی به یه بهونه ای کم کم وسایلتو استفاده میکنه.پیش خودت باشه لا اقل خرابم بشه خودت استفاده کردی.نه دیگران