2777
2789
موریانه داره من اونجا زندگی کردم زیباشهر بودم 

احتمالا از خود خونه بوده.یا کسی از جایی آورده.چون موریانه و ساس واگیر اند.وگرنه من از مامان بزرگم بگیر تا بقیه‌ی اقوام که ۴۰‌ساله بندریم ندیدیم خدایی

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
احتمالا از خود خونه بوده.یا کسی از جایی آورده.چون موریانه و ساس واگیر اند.وگرنه من از مامان بزرگم بگ ...

حتی مورچه هایی که رو زمین راه میرن اندازه میش زنبور درد داشت پامو میخوردن باد می‌کرد. نمیدونم یعنی میگم منطقه خوبیم بودم ولی موریانه داشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره من یکسال زندگی کردم خیلی سخته زندگی اونجا 

عزیزم شما کجایی هستی؟

به خدا بدون پیش داوری و تعصب میگم.چون اصلا بندری نیستم.ولی بندرعباس شهر خیلی قشنگیه.مردمش خیلی خون گرم اند.هرکی اومده اینجا رو دوست داشته.ولی خب‌دوری راه یا فرهنگ متفاوت ممکنه اذیت کننده باشه.

وگرنه من خودم.دوستم که شمالیه.دوست تهرانیم.دوست زاهدانی مون و ... اصلا دوست نداریم برگردیم شهر خودمون.

حتی مورچه هایی که رو زمین راه میرن اندازه میش زنبور درد داشت پامو میخوردن باد می‌کرد. نمیدونم یعنی م ...

آره.مورچه از بی آزارش گرفته تا نیش دار ها و اون بزرگا زیاده.هم به خاطر نوع خاکش هم آب و هواش.ولی موریانه رو ندیدم.

آره.مورچه از بی آزارش گرفته تا نیش دار ها و اون بزرگا زیاده.هم به خاطر نوع خاکش هم آب و هواش.ولی مور ...

به خدا یه مورچه از کنارم رد میشد جیغ میزدم😂من مادرشوهرم بندرعباسی بود ولی پدرشوهرم شیرازی. برا همین اومدم بندر یکسال زندگی کردم نتونستم برگشتم 

شیرازیم

آهاااا پس بگو.والا منم شیراز رو خیلی دوست دارم.اونجا هم شهر خیلی قشنگ و بزرگیه.واسه شما صد در صد سخت تره.هم به خاطر اینکه امکانات شیراز بیشتره هم آب و هواش‌.

ولی در کل بازم من اینجا رو خیلییی دوست دارم.بستگی به وابستگی به خانواده یا فرهنگ دو تا شهر و ... هم داره خب⚘

به خدا یه مورچه از کنارم رد میشد جیغ میزدم😂من مادرشوهرم بندرعباسی بود ولی پدرشوهرم شیرازی. برا همین ...

الهیییی.

واسه ما اگه سم بزنیم  و اینکه کف خونه و تو سینک تمیز باشه گم و گور میشند زود.

ما دیگه عادت کردیم.نیش هم بزنند خیلی‌درد نمیگیره.

ضد گلوله شدیم😂

الهیییی. واسه ما اگه سم بزنیم  و اینکه کف خونه و تو سینک تمیز باشه گم و گور میشند زود. ما دیگ ...

آخی عزیزم. نیشاشونم عین زنبوره. جاری من هنوز اونجا زندگی میکنه با خانواده مادری همسرم. دوست دارم یکبار دیگه برم چون خیلی بهم خوش می‌گذشت شبا با شوهرم میرفتیم لب ساحل

آخی عزیزم. نیشاشونم عین زنبوره. جاری من هنوز اونجا زندگی میکنه با خانواده مادری همسرم. دوست دارم یکب ...

آره اولاش خیلی دردناکه.من خودمم گریه میکردم.

آره.دریاش خیلی آرامش میده.آخر هفته ها قشم و کیش رفتن هم خیلی خوبه.شهر های اطراف هم قشنگ اند و جاهای دیدنی زیادی داره.بندری ها خیلی اهل دور همی و شب نشینی و مهمونی رفتند اند.کلا خیلی پایه اند واسه همین واقعا واسه کسی که غریب باشه سخت نمیگذره.

فقط ممکنه دوری راه و شرایط آب و هوایی اذیت کنه.دیگه به نظرم همه چی خوبه