2777
2789
عنوان

پشیمانی

139 بازدید | 13 پست

من با عشق ازدواج کردم با وجود مخالفت فامیل کلی هم انتظار و سختی کشیدیم تا وصلت مون انجام شد اما خیلی زود فهمیدم انتخابم درست نبوده و پشیمونم  اما نمیدونم حالا چیکار کنم هر روزم با نگرانی و استرس میگذره و با پشیمانی و حسرت که چرا اینکارو کردم 

ازچه لحاظ انتخابت اشتباه؟

مطمئنی؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین سخته دیگه خانوادم میگن طلاق هیچ وقت تو فامیل و خاندان ما نبوده و اینکه تو خودت انتخاب کردی

بگو بالاخره باید از یه جایی استارت بخوره . 

نمیشه که خودتو بیشتر تو باتلاق فرو ببری .

البته برید مشاوره امیدوارم بشه روابطتون رو بهتر کرد

همین سخته دیگه خانوادم میگن طلاق هیچ وقت تو فامیل و خاندان ما نبوده و اینکه تو خودت انتخاب کردی

عزیزم طلاق راه حل آخره،چون بعد طلاقم زندگی گل و بلبل نمیشه،اگه درست شدنیه مشکلتون سعی کن درستش کنید.

ازچه لحاظ انتخابت اشتباه؟ مطمئنی؟

از اینکه مثلا کلا فکر میکنه حرف خودش درسته فکر میکنه مردی که تو خونه کار کنه بی عزت میشه مثلا برادر زاده ی من خونمون بود دختر بچه شش ساله با شورت نشسته بود بهش گفتم و کلی حرص خوردم میگه تو تعصبی هستی بعضی خصوصیاتی که ده سالم با طرف آشنا باشی و بری و بیای تا ازدواج نکنی هیچ وقت نمیفهمی ...خودش و داداشاش تو خونه با شورت راه میرن جلو مامانشون و براشون نرماله و به این چیزا میگن تعصب کارم شده حرص خوردن اینا یک نمونش بود

این ی تجربه باشه برات توی تمام مراحل زندگیت که هیچوقت بدون اطلاعات بدون مشاوره دست ب هیچ کاری نزنی 

نه شما ک ۹۰درصد مردم هر کاری میخوان بکنن هیچ اطلاعاتی در اون زمینه دنبال نمیکنن مستقیم میرن داخلش

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
از اینکه مثلا کلا فکر میکنه حرف خودش درسته فکر میکنه مردی که تو خونه کار کنه بی عزت میشه مثلا برادر ...

عزیزدلم برید پیش مشاور بعضیا واقعا معجزه میشن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
این ی تجربه باشه برات توی تمام مراحل زندگیت که هیچوقت بدون اطلاعات بدون مشاوره دست ب هیچ کاری نزنی&n ...

اره واقعا اما افسوس که کار از کار گذشت بعدش من عاقل تر شدم