2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم؟؟؟؟

240 بازدید | 37 پست

من و شوهرم دوساله باهم مشکلات خیلیییییی زیادی داریم و کاملا باهم سردیم جوری که اون با خانواده ی من قطع رابطه کرده، منم فقط بخاطر اینکه بهونه دستش نیوفته و بچه هامو بدون من جایی نبره به اجبار چندوقت یبار تو خانوادش حاضر میشم، یه ماه پیش نادرشوهرم یه هفته اومده بود خونمون و منم دوروز آخر مسموم شدم و راهی بیمارستان شدم و چون تو خونه ی خودم حتی حالمو نپرسید باهاش سرسنگین شدم و فقط سلام میدادم، آخری مادرشوهرم قهرکرد و به کل فامیل گفت عروسم بیرونم کرده ، حالا همگی باید بریم تولد بچه برادرشوهرم و مادرشوهرم اونجا نمیخواد ج سلاممو بده😔 کل فامیلم چون با شوهرم مشکل دارم رفتارشون بی نهایت با من سرسنگینه و شوهرمم که طرف مادرشه و بچه هامم بابایی هستن و پی بازی ، نمیتونمم نرم ، بقدری تنها خواهم بود که حتما ضایع میشم😭 چه کنم؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتی یه سلام ساده کن و بشین یه گوشه

خب تو مدت ۵ ال ۶ ساعت حتی یه ربعشم هیشکی پیشم نیستو باهام حرف نمیزنه توی ۲۰ متر جا ، همه باهم میحرفن و خوشن و من وافعا تنهام ، حتی بخوامن بچه هام نمیان پیشم چون مشغول بازی هستن

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
مادرشوهرمم خیلی بدجنسه برای اذیت کردنم بلند بلند تیکه میندازه

من جات باشم همونجا بلند میگم چرا با من اینجوری رفتار میکنین من‌چه هیزم تری بهتون فروختم از اخرتتون نمیترسین . جواب خدا رو چجوری میخواین بدین

بزار خانواده بفهمن اونا اذیتت میکنن.

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol