2777
2789
عنوان

نچرال بمونم

178 بازدید | 21 پست

بینیم گوشتیه نه خیلی کوچیکه نه بزرگ به صورتم میاد 

بقیه اجزای صورتم مثل چشم و ابروم خوشگله 

ولی گاهی اوقات فک میکنم بینیم رو عمل کنم چه خوشگل میشم دوستام همه عمل کردن

ولی من وسواس دارم میگم اگه بد بشه چیکارکنم هم میترسم کلا به ریسکش نمی ارزه

ولی قیافم همینجوری به دل میشینه و اگه عمل کنم زیبا میشم 

چیکار کنم 

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بینی گوشتی تغیراتش کمه اگه به صورتت میاد عمل نکن .عمل دردسرای خودش داره

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

برو دکتر مشاوره بهت بده شاید عمل کنی خوشگلترم بشی

خیلی تحقیق کن چندجا برو برای مشاوره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

گوشتی خیلی زود برمیگرده‌گلم منم میخاستم بکنم ولی چون گوشتیه نکردم عوضش بقیه اجزا صورتمو دی کاری میک ...

نه عزیزم قبلا اینجور بوده که بینی گوشتی برمیگرده با عمل های الان تکنیک جدید اینطور نیست. فقط مثل استخونیا تغییر نمیکنه

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
برو دکتر مشاوره بهت بده شاید عمل کنی خوشگلترم بشی خیلی تحقیق کن چندجا برو برای مشاوره

قطعا خوشگل میشم چون بقیه اجزای صورتم خوشگله پوستم روشنه چشم ابرو مشکی دهنم کوچیکه 

گاهی اوقات کنار دوستام هستن با اینکه بقیه اعضای چهرشون به اندازه من خوشگل نیست بیشتر به چشم میان ولی من حس میکنم نه 

میترسم از عمل

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی