2777
2789
عنوان

نچرال بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 21 پست

ن اگه ایرادی نداره قطعا عمل نکن چون ممکنه پشیمون شی

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول داری؟

اگه اره شک نکن عمل کن بره.

🚫لایک نکن🚫 ( لایک=پنچری)                                خدا که فقط متعلق به ادم های خوب نیست، خدا،خدای ادم های خلاف کارم هست.                         
نوک بینیم کرده و گوشتی دوس دارم کوچیکه بشه 

حتما عمل کن

🚫لایک نکن🚫 ( لایک=پنچری)                                خدا که فقط متعلق به ادم های خوب نیست، خدا،خدای ادم های خلاف کارم هست.                         
پول داری؟ اگه اره شک نکن عمل کن بره.

پولشو میتونم داشته باشم اگه از چیزای دیگم بزنم ولی مردد هستم 

مثلاً دو تا از همکارام اینقد بینیشون بد بود همیشه ماسک میزدن الان عمل کردن که فقط بیا و ببین اعتماد به نفس رفته بالای 1000 ماسک نمیزنن اصلا 

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی
پولشو میتونم داشته باشم اگه از چیزای دیگم بزنم ولی مردد هستم  مثلاً دو تا از همکارام اینقد بین ...

خوب عمل کن 

منم مث توام همه چی 

ولی تابستون میرم چون قطعا زیبا تر میشم ..

خوب عمل کن  منم مث توام همه چی  ولی تابستون میرم چون قطعا زیبا تر میشم ..

ای خدا 

میگم نمیشه فقط بگم نوک بینیم رو دست کاری کنن چون بینیم از نیم رخ مشکلی نداره کوتاس و قوز و اینا نداره فقط نوکش یه خرده بزرگه

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی