shadigoliii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5943 عنوان لکه بینی 108 بازدید | 17 پست خانما من هفته ۶ هستم امروز بعد دستشویی ک خودمو خشک میکنم لکه قهوه ای خیلیییی کمرنگ میبینم اینم بگم رشد عدد بتام کمه و دکتر گفت شاید مشکلی باشه خودمو شوهرم دیگه ناامیدیم یعنی دیگه سقط شده حسابش میکنیم فردا برو سونو ؟؟ نظر شما چیه ؟؟ خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات 1401/02/16 | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadigoliii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5943 استراحت کن شیاف پروژسترون هم بزار دوهفته دیگ بروسوتو بدون تجویز دکتر ؟؟ آخه دکترم گفت برو سونو و آزمایش بتا شاید خارج رحمی باشه خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات
دنیزززززززززززز عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 636 منم داشتم هفته ۶ دو روز بعد خوب شد دکتر گفت ادامه پیدا کنه شیاف میدم به سقط هم فک نکن دعا کن برای سالم بودنش خدا بزرگه
دنیزززززززززززز عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 636 بدون تجویز دکتر ؟؟ آخه دکترم گفت برو سونو و آزمایش بتا شاید خارج رحمی باشه عدد بتا چند بوده
bbgxty عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3914 بدون تجویز دکتر ؟؟ آخه دکترم گفت برو سونو و آزمایش بتا شاید خارج رحمی باشه اها فک کردم تاحالا ازمایش یا سونو رفتی .نه پس استراحت کن ی هفته دیگ برو سونو
shadigoliii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5943 منم داشتم هفته ۶ دو روز بعد خوب شد دکتر گفت ادامه پیدا کنه شیاف میدم به سقط هم فک نکن دعا کن برای سا ... آخه من بتام رشدش کمه علائم سقطه خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات
shadigoliii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5943 عدد بتا چند بوده یازدهم ۱۷۷ پانزدهم ۳۰۰ خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات
shadigoliii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5943 اها فک کردم تاحالا ازمایش یا سونو رفتی .نه پس استراحت کن ی هفته دیگ برو سونو حالا بهم گفت فردا برو سونو آزمایش بتا هم انجام بده بیا مطب ایشالله ک هر چی خیره خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات
دنیزززززززززززز عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 636 آخه من بتام رشدش کمه علائم سقطه من با استراحت خوب شد لکه بینی .سونو بری مشخص میشه برعکس منی منم بتا خیلی بالاست با ۱۶ روز تاخیر آزمایش دادم ۳۰۰۰۰بود الان دکتر نوشته سونو خورد به تعطیلات برای منم میگه یادوقلو یا مولار سپردم به خدا دیگه
دنیزززززززززززز عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 636 آزمایش بتا هم به کم بودنش نیس دو برابر بشه انشالله سالم بیاد سونو شکمی هم بتا بالای ۱۵۰۰ دیده بشه واژینال دیده میشه
shadigoliii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5943 من با استراحت خوب شد لکه بینی . سونو بری مشخص میشه برعکس منی منم بتا خیلی بالاست با ۱۶ روز تاخیر آز ... ایشالله ک مشکلی نداشته باشی عزیزم سونو برم از کجا میخان بفهمن سقط میشه یا ن ؟؟ خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات
shadigoliii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5943 آزمایش بتا هم به کم بودنش نیس دو برابر بشه انشالله سالم بیاد سونو شکمی هم بتا بالای ۱۵۰۰ دیده ... مال من دقیقا دوبرابر نمیشه دیروز ۳۰۰ بوده تازه ولی دکترم چرا بهم گفت فردا برم سونو ؟؟؟ یعنی الکیه ؟؟ خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات
دنیزززززززززززز عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 636 ایشالله ک مشکلی نداشته باشی عزیزم سونو برم از کجا میخان بفهمن سقط میشه یا ن ؟؟ باتوجه به رشدش میگن و دو هفته دیگه سونو قلب میگن ان شالله همه چی خوب باشه عزیزم
shadigoliii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5943 باتوجه به رشدش میگن و دو هفته دیگه سونو قلب میگن ان شالله همه چی خوب باشه عزیزم مرسی عزیزدلم خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات