shadigoliii مدیر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5943 عنوان لکه بینی | مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 17 پست خانما من هفته ۶ هستم امروز بعد دستشویی ک خودمو خشک میکنم لکه قهوه ای خیلیییی کمرنگ میبینم اینم بگم رشد عدد بتام کمه و دکتر گفت شاید مشکلی باشه خودمو شوهرم دیگه ناامیدیم یعنی دیگه سقط شده حسابش میکنیم فردا برو سونو ؟؟ نظر شما چیه ؟؟ خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات 1401/02/16 | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیزززززززززززز عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 636 مال من دقیقا دوبرابر نمیشه دیروز ۳۰۰ بوده تازه ولی دکترم چرا بهم گفت فردا برم سونو ؟؟؟ یعنی الکیه ؟؟ نه الکی نیس با سونو میفهمن میخاد ببینه خارج رحمی نباشه برای منم سونو نوشته دیگه که ببینه مولار نباشه میگم ینی واژینال مشخص میشه اگه شکمی نشون نده
shadigoliii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5943 نه الکی نیس با سونو میفهمن میخاد ببینه خارج رحمی نباشه برای منم سونو نوشته دیگه که ببینه مولار نباشه ... پس برم ایشالله ک جفتمون مشکل نداشته باشیم خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات
دنیزززززززززززز عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 636 پس برم ایشالله ک جفتمون مشکل نداشته باشیم ان شالله عزیزم