بنظرم این جملات رو باید با آب طلا نوشت✨"من از آنچه که هستم و آنچه که دارم خجالت نمیکشم! این خانواده ی منه. این هوش منه. این ماشین منه. این خونه منه.من از هیچ چیز مربوط به خودم شرمنده و خجالت زده نیستم. از سنم، قدم، وزنم، پدرم و مادرم و.. خجالت نمیکشم؛ اینها واقعیت زندگی منه!قراره من خوبِ خودم باشم نه اینکه خوب و بد بودنم رو با متر شما اندازه بگیرم. من به این دنیا نیومدم تا با ملاک های دیگران زندگی کنم✨🌷از شکست خوردن نترسید از اینکه چیزی رو امتحان نکنید، بترسید!تصمیمات الانم، نتایج فردای من رو می سازه...اگه الان زانوی غم بغل بگیرم و ناامید و نالان، هیچ کاری نکنم، یک سال بعد هم در همینجایی خواهم بود ک الان هستم...اما من تسلیم نمی شوم، تصمیم میگیرم انتخابهای جدیدی داشته باشم و تا رسیدن به استقلال مالی و زندگی دلخواهم، یک لحظه هم نا امید نشوم🔆 من قهرمان زندگی خودم هستم🔆 من تعیین کننده سبک زندگیم هستم
من سه سالم بوده خواهرم ازدواج کرده خیلی باهاش راحتم دیگه نامحرمم هست ولی من خیلی کوچیک بودم ازدواج کردن دیگه نمیدونم یه حسیه البته الان دیگه ازدواج کردم سعی میکنم خیلی صمیمی نشم🤣
بابا، داداش، بابابزرگ، عمو، دایی، پسرخواهر، پسر برادر، داماد،نوه از نوع مذکر، بچه ای که زن اون بچه رو شیر داده باشه جوریکه بچه به واسطه ی اون شیر خوردن رشد کرده باشه(از شیشه شیر، شیر خوردن محسوب نمیشه حتما باید خود اون خانم بدون شیشه شیر، یا هر ظرف دیگه ای به بچه شیر داده باشه) . داییِ مامان، عموی مامان، اینا به یه زن محرم میشن.
پسر خود فرد و پسرِ پسر یا پسرِ دختر فرد (نوه ها و نتیجه ها هر چه پایین تر روند).
برادر یعنی هر مردی که پدر او یا مادر او یا هر دوی آنان با دختر مزبور یکی باشد.
اولاد و نوه ها و نتیجه های برادر هر چه پایین تر روند.
اولاد و نوه ها و نتیجه های خواهر هر چه پایین تر روند.
عموی خود شخص و عموی پدر و مادر و نیز عموی مادربزرگ ها و پدربزرگ ها
دایی خود شخص و دایی پدر و مادر و نیز دایی مادر بزرگ ها و پدر بزرگ ها (دایی دایی و عموی عمو اگر دایی یا عموی پدر یا مادر انسان هم باشند مَحرمند و الا مَحرم نیستند)