2777
2789
منظورت از حرف اینکع بالغن یعنی من بچم¿😐

بچه ای دیگه 14 سالته😐ینی منم بچم؟😐

اگه ادم موندن هستی و اخلاق و رفتار خوبی داری درخواست دوستی میدی باهم دوست شیم؟ مثه دوستای صمیمی موندگار شیم برای هم☺ تنهام دوستای خودم فیکن نیاز دارم با یکی حرف بزنم رنج سنی 14  تا 17....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم ولی کلاس نهم میشی ۱۴/۱۵ ولی خب اکثرا متاهل دیدم و یدونه دبیرستانی 

من 17 ساله هم دیدم

اگه ادم موندن هستی و اخلاق و رفتار خوبی داری درخواست دوستی میدی باهم دوست شیم؟ مثه دوستای صمیمی موندگار شیم برای هم☺ تنهام دوستای خودم فیکن نیاز دارم با یکی حرف بزنم رنج سنی 14  تا 17....
منظورش اینکه که از بالای  ۱۸ و۱۹ ۲۰ ۳۰ ۲۵ اینا توی نی نی سایت هستن

اون کههههه اگه واقع گرا باشیم دختره صب گفت من ۹ سالمه خیلی هم خوشحال و شنگول بود🤣🤣🤣🤣

حالا نرید تو تاپیکام خانم مارپل بازی دربیارین😂😂😂من اکنون ۱۶سال و ۱۱ماه سن دارم خرداد میرم ۱۷

متولد اولای هشتادو پنجم😐

اگه اولای هشتادو پنج باشی باید دهم باشی ولی تو تاپیک اولت گفتی کلاس نهمی

من همکلاسیام متولد نیمه دوم 85 هستن نهمیم

متولد اولای هشتادو پنجم😐

سلام داداش کوچولو😄😄😄

خوش حال میشم در مورد عکس های که میگیرم و نقاشیام نظر بدین🌹(پیج اینستا همه نقاشیام موجوده💗 اما نی نی یار گفته ای دی بزاری میترکونمت😐😄🤷🏻)
اون کههههه اگه واقع گرا باشیم دختره صب گفت من ۹ سالمه خیلی هم خوشحال و شنگول بود🤣🤣🤣🤣 حالا نرید ...

منم خودمم ۱۵ سالمه ولی خب بچه های ۱۳ و ۱۴ سال دیدم توی نی نی سایت هستن ناموسن بچه 9 ساله هم تو نی نی سایت بود؟  

عههه بیا داداش دار شدی😂😂😂😂 شما چند سالتونه؟(اگه خواستین جواب بدین)

من ۲۰سالمه

🌹🌹🌹

خوش حال میشم در مورد عکس های که میگیرم و نقاشیام نظر بدین🌹(پیج اینستا همه نقاشیام موجوده💗 اما نی نی یار گفته ای دی بزاری میترکونمت😐😄🤷🏻)