اگه ادم موندن هستی و اخلاق و رفتار خوبی داری درخواست دوستی میدی باهم دوست شیم؟ مثه دوستای صمیمی موندگار شیم برای هم☺ تنهام دوستای خودم فیکن نیاز دارم با یکی حرف بزنم رنج سنی 14 تا 17....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
منم خودمم ۱۵ سالمه ولی خب بچه های ۱۳ و ۱۴ سال دیدم توی نی نی سایت هستن ناموسن بچه 9 ساله هم تو نی نی ...
15 سالته بعد به 14 13 ساله میگی بچه😂😂😂
چرا میخندم تو این تاپیک😂😂
اگه ادم موندن هستی و اخلاق و رفتار خوبی داری درخواست دوستی میدی باهم دوست شیم؟ مثه دوستای صمیمی موندگار شیم برای هم☺ تنهام دوستای خودم فیکن نیاز دارم با یکی حرف بزنم رنج سنی 14 تا 17....
والا نمیدونم ت چی میگی من الان ک متولد اولای هشتاد و پنجم نهمم
اشتباه میکنی دیگه😂کدوم ماه هستی؟
بگو تا بهت بگم