2777
2789
عنوان

واقعا چرا کیس ازدواج نیست اخه

1047 بازدید | 49 پست

۲۵ سالمه

لیسانسم

کارمندم

خانوادم وضعش متوسط کمی به بالاس

یعنی از اونایی هستبم که نه خیلی پولدارا بتونن در خونمونو بزنن نه متوسط ایناشون

ظاهرم نه خیلی از اون امروزیاس نه هم خیلی از اونایی که به خودشون نمیرسن، منظور کاملا معمولی دیگه

مثلا خواستگار یا نیست باشه هم اوکی نمیشه نمیدونم چرا

فک نکنم سنمم واسه دوس پسر بازی و این حرفا دیگه مناسب باشه

خیلی کوچیکتر از من و همسنام دارن ازدواج میکنن همه

ولی چرا قسمت من نمیشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا سوال منم همینه!!!

چرا بعضیا راحت ازدواج میکن حالا من با هزار ختم و نماز شب و ....هنوز خواستگار نیومده

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

عزیزم شب و روز فقط از خود خدا بخواه ازدواج خوبی نصیبت کنه چشمت به غیر از خدا به هیچ کسی نباشه بگو خدایا شوهری سالم و صالح و متعادل نصیبم کن

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.

منم از بس شرایطم خوبه خواسگار ندارم🤣

اینجا میگن میترسن جواب رد بشنون نمیان منم خودمو قانع کردم 

البت خودم شاغل نیسم بابام وضعش خوبه خداروشکر 

برنده اونه که می تونه آروم و خونسرد بجنگه🎶👊🏼
من چند ماه پیش به یه خانمی اینجا یه ختم دادم میگه بعد از اون ختم همش برام خواستگار میاد😂 خودمم فقط ...

من میخام 🥺

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

من ۳۲ سالمه همه میگن زیبام خیر سرم.وخوش هیکلم اینم خیر سرم.وضع مالی خانوادمم خوبه .خوب روبه بالایییم.خودمم شاغلم خوب پول در میارم.ولی مجردم.ازدواج قسمتههههههه.البته با هرکی از راهم میرسه نمیشه ازدواج کرد.وگرنه شوهر زیاده.درست حسابی زیاد نیست

سنت بالا نیس، منم تو همین سنا اصلا خواستگار نداشتم، ی خواستگار برام اومد با همون ازدواج کردم، مهم نیس چند تا خواستگار داشته باشی، مهم اینه آدم خوب بیاد سراغت، به خدا بسپر از خودش بخواه، درست میشه ان شاالله، راستی خواهرشوهرم امسال به ما ک مشهد بودیم گفت سوره یس، هدیه ب نخودکی اصفهانی براش تو حرم بخونیم، خیلی برای ازدواج مجربه، وقتی برگشتیم یمی دو ماه بعدش خواستگار خوب براش اومد، الانم ازدواج کرده

عزیزم شب و روز فقط از خود خدا بخواه ازدواج خوبی نصیبت کنه چشمت به غیر از خدا به هیچ کسی نباشه بگو خد ...

حس میکنم خدا خیلی وقته چشاشو رو بنده های خوبش بسته 

برنده اونه که می تونه آروم و خونسرد بجنگه🎶👊🏼