2777
2789
عنوان

موکل (جن)

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 67 پست
کی میگه ؟ تو کتاب های مدرسه رو بده من بخونم بیا  ۱۶ تا کتاب ۵۰۰ صفحه ای من رو بخون

مگه سوال نمیدن؟ مگه یه قسمتو مشخص نمیکنن که بخونید؟

یعنی واقعا اون کتابا رو کامل میخونید؟ 

پس چی میگن میگن دانشگاه آزادید و راحتید 

یا مثلا خیلی از دانشجو ها بیکارن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دغدغه فکری و سختی توی درس خواندن واسه همه هست  منم گذروندم و الان همزمان هم درس میخونم ه ...

واقعا نفهمیدم یه لحظه چی شد همچین چیزی گفتم واقعا حرفای همه حقه و من یه لحظه همه چیو فراموش کردم 

بهت خسته نباشی میگم چون واقعا فشار بدی روی آدمه🙂💖

مگه سوال نمیدن؟ مگه یه قسمتو مشخص نمیکنن که بخونید؟ یعنی واقعا اون کتابا رو کامل میخونید؟  پس ...

من نیمه دولتی هستم با آزاد فرق میکنه ترم ها حضوری شده و امتحانات سراسری یعنی کل کتاب 

یعنی کل منابعی که توی برگه ی انتخاب واحد گفته رو باید بخونیم یعنی مثل کنکور دقیقا 

یعنی علاوه بر کتاب خودت باید کتابی که بهت تدریس نشده ولی توی منابع هست رو هم بخونی 

لایک نکنید لطفا 🤦‍♀️
من نیمه دولتی هستم با آزاد فرق میکنه ترم ها حضوری شده و امتحانات سراسری یعنی کل کتاب  یعنی کل ...

وای چه بد بابا من امیدم به دانشگاه بود

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
وای چه بد بابا من امیدم به دانشگاه بود

فط آزاد بهت جزوه میده اونم اگر امتحانش دست استاد باشه 

امتحاناتی که بر عهده ی  مرکز واحد هست یعنی برعهده ی شهری که درس میخونی رو استاد امتحانش رو میگیره وگرنه امتحاناتی که سراسری هستن باید کل منبع خونده بشه 

لایک نکنید لطفا 🤦‍♀️
فط آزاد بهت جزوه میده اونم اگر امتحانش دست استاد باشه  امتحاناتی که بر عهده ی  مرکز واحد ...

من که قطعا میرم آزاد حتی اگر دولتی قبول بشم 

برنامم همین بوده و هست