2777
2789
عنوان

موکل (جن)

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 67 پست
خاک بر سر تو دانش اموز که به جای درس و تلاش داری به این راه کج و سرنوشت خراب کن فکر میکنی،  دل ...

جای راهنمایی چه لحن حرف زدنه 

شاید واقعا نمیدونسته عواقبشو 

منم برای شما نه برای لحن صحبت شما با کوچیکتر از خودتون متاسفم

فرهنگ_داشته_باشیم#  

همه چیز درست میشه🦋✨️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خاک بر سر تو دانش اموز که به جای درس و تلاش داری به این راه کج و سرنوشت خراب کن فکر میکنی،  دل ...

شما ببخش بذار پای ندونم کاری من الانم با حرفای شما فهمیدم راهی میخواستم برم غلطه ولی شما وقتی با یه فردی مثل من مواجه شدی بجایی بگی خاک تو سرت توجیهش کن نه اینکه بدتر حالشو خراب کن مرسی بابت نظرت💖🌸❤️

عزیزم دغدغه فکری و سختی توی درس خواندن واسه همه هست 

منم گذروندم و الان همزمان هم درس میخونم هم سرکار میرم هم بچه ۶ ماهه دارم 

پس باید بیفتم دنبال جن و رمال دیگه 

هنوز اول کاری ...واسه یه درس بری سراغ این چیزا بعداً تو زندگی با همسرت تقی ب توقی بخوره میپری میری سراغ دعانویس و زندگیت نابود میشه 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا برن از برگه یه آدم تنبل نگاه کنن وبگن .یا خدا آدم بدبخت میشه همون جا باید بگیره اجنه رو بزنه.

😂😂😂واقعا موندم انسان که خودش اشرف مخلوقاته میتونه تلاش کنه یچیزی رو بدست بیاره چرا باید از اجنه کمک بگیره

شما ببخش بذار پای ندونم کاری من الانم با حرفای شما فهمیدم راهی میخواستم برم غلطه ولی شما وقتی با یه ...

معذرت میخام، عصبانی شدم، یاد تلاش و استرس های خودم افتادم و باور کن خوشحال شدم به جای این فکر ها میری و درست رو خیلی خوب میخونی، هرکسی هم اینو بهت گفته اول از همه ازش دور شو، این فرد اصلا تو رو به جای خوبی نمیرسونه

معذرت میخام، عصبانی شدم، یاد تلاش و استرس های خودم افتادم و باور کن خوشحال شدم به جای این فکر ها میر ...

منم خوشحالم شدم از عذرخواهیه شما

افرین‌که شجاعت اینو‌داری که اگه اشتباهی میکنی عذرخواهی کنی😘😘😘❤❤❤❤

همه چیز درست میشه🦋✨️

اسی اینا همش توهمه اجنه وجود داره ولی قابل دیدن نیس صداشدنو هم نمیتونی بشنوی مگر اینکه به صورت جسم حیوان یا انسان

و همکاری با اینها بدترین مجازات در آخرت رو داره اینها شیطانن از این افکار دوری کن