2777
2789
عنوان

سرفه

50 بازدید | 11 پست

سلام من حدود شش روز پیش سرماخورده بودم که چهار روزه دیگه علایم ندارم فقط گاهی سرفه میکنم 

می‌خوام برم دانشگاه و خوابگاه چیکار کنم که سرفه نکنم چون دوستام خیلی حساسن روی مریضی و اینا 

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

اونم سرفه نمی‌کردم ولی چون رعایت نکردم و مضرات سرماخوردگی رو خوردم سرفه میکنم

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص یا شربت ضد سرفه

ممکنه از آلرژی باشه ؟

چون وقتی نفس عمیق میکشم صدا میده نفسم

شاید آلرژی داری برو دکتر میشه بهت قرص آلرژی بگم چون خودمم آلرژی دارم ولی بهتره بری دکتر که دقیقا تشخ ...

قرص آلرژی دارم ولی همراهم نیست نتونستم بخورم

قرص آلرژی دارم ولی همراهم نیست نتونستم بخورم

شیر بخور یا یکم آب داغ بخور کمک کنندس ولی خیلی تاثیر گذار نیست حالا شاید آب داغ کمی کمک کننده باشه آلرژیه کوفتی نفس کشیدن رو هم سخت میکنه 

شیر بخور یا یکم آب داغ بخور کمک کنندس ولی خیلی تاثیر گذار نیست حالا شاید آب داغ کمی کمک کننده باشه آ ...

بله بله دقیقا 

حالم از این وضعیت بهم میخوره همینجوری نمیتونم نفس بکشم ماسک هم که میزنم دیگه میمیرم

بله بله دقیقا  حالم از این وضعیت بهم میخوره همینجوری نمیتونم نفس بکشم ماسک هم که میزنم دیگه می ...

عزیزم منم همینم بخصوص شبا خواب ندارم سیتریزین شاید خوب باشه بازم مبگم حتما دکتر برو من خودم آسم کودکان داشتم الان نمیدونم آلرژیه یا آسمه باز باید برم دکتر یکی از بدترین دردهاست آدم رو از لحاظ روحی هم اذیت میکنه درکت میکنم ایشالله زود خوب شی گلم🙂💜

عزیزم منم همینم بخصوص شبا خواب ندارم سیتریزین شاید خوب باشه بازم مبگم حتما دکتر برو من خودم آسم کودک ...

مرسی 

دکتر برای من هم سیتریزین تجویز کرده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز