2777
2789
عنوان

شک به شوهر

304 بازدید | 26 پست

سلام دوستای گلم 

از زندگی با همسرم خسته شدم 4ساله عقدیم  همیشه قهرم به شوهرم شک دارم رفتارهاش مشکوکن سرش همیشه توی موبایلشه رمز موبایلش رو بهم نمیگه، اگر هم بفهمم عوضش میکنه خودش اینستا داره نمیزاره من نصب کنم، دوست داره چاق باشم دارم پودر میخورم که چاق شم خودم میفهمم یکم تپل شدم ولی ب دروغ میگه فرقی نکردی، یکم سبزه ام میگه زن باید سفید باشه خسته ام کرده فقط میخاد بهم ضد حال بزنه کمکم کنید که بتونم ب حرفاش و خودش بی تفاوت باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میگه زن باید سفید باشه بگو بایدی در کار نیست من سبزه ام و تو منو پسند کردی

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
فایده نداره.....ب خودت کمک کن ازش دور شو 

حالم داره ازش بهم میخوره وقتی بهش میگم که خیانتکاری میگه که اگر خاستم خیانت کنم ازدواج نمیکردم ولی من فک میکنم دروغ میگه 

میگه خودتو نشون روانشناس بده

عزیزم کسی که دوستت داشته باشه توهرشرایطی باهراندام و چهره ای دوستت داره سعی نمیکنه تغییرت بده .این ۴ سال ندیده تو سفید و تپل نیستی؟ بنظرم برو مشاوره شایدم دوستت داره و ما غلط راهنماییت کنیم شاید مشکلش چیز دیگه ای باشه

أولن ك خواهر من مشكل داره شوهرت 

زن و مرد بايد باهم رو رأست باشن معني نداره رمز گوشيشو ب تو نگه 

دومن پودر نخوووور خودتو داغون ميكني 

يؤمن مگ تو زبون نداري جوابشو بده بگو از نظر من زن بايد ظريف و بغلي باشه يكم اعتماد بنفس داشته باش وقتي جوابشو ندي فك ميكنه حق با خودشه 

بعدم بگو هميني ك هست مشكل داري ب سلامت 

والا بخدا 

اع الان اينطوريه برين زير ي سقف چي ميشههه

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋
عزیزم کسی که دوستت داشته باشه توهرشرایطی باهراندام و چهره ای دوستت داره سعی نمیکنه تغییرت بده .این ۴ ...

امضات🥺♥️👌🏻🖇

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋