2777
2789
عنوان

شک به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 26 پست

قرار زندگی کنی زندگی با بیتفاوت بودن بهم به درد مرگ نمیخوره!

ببین عزیزم گوشی هیچوقت نباید یک حریم خصوصی بین زن وشوهر باشه،من وشوهرم گوشیامون رمزاشو بلدیم و انگار گوشی اون مال منه وگوشی من مال اون،اگه ی وقتی صحبت مردونه ای هم با دوستاش کرده باشه بهم میگه مثلا فلان چتم رو نخونی

معذرت میخام ولی کسایی که گوشیشونو قایم میکنن ی چیزی دارن که میدونن اگه زنشون ببینه براشون دردسر میشه

خلاصه این قضیه رو با شوهرت حل کن 

درضمن شوهر تو تورو سبزه دیده پسند کرده مگه همون اول ندیده که حالا میگه سفید باشه خب میخاست همون اول سفیدشو بگیره

مشکلتون رو حل کن ،چون قرار با آرامش آدم زندگی کنه بی تفاوتی بدتر اعصابتو خورد میکنه واشتباه هم هست اگه زن وشوهر نسبت بهم غریبه باشن که پس چه زن وشوهری دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

أولن ك خواهر من مشكل داره شوهرت  زن و مرد بايد باهم رو رأست باشن معني نداره رمز گوشيشو ب تو نگ ...

دیشب بهش گفتم من دوست ندارم چاق شم 

بهشم گفتم نه حرفاش نه کاراش برام مهم نیست 

قرار زندگی کنی زندگی با بیتفاوت بودن بهم به درد مرگ نمیخوره! ببین عزیزم گوشی هیچوقت نباید یک حریم خ ...

حتی موبایلشو معذرت میخام  توی حموم و دستشویی با خودش میبره 

جدا شو 

مبادا یه وقت ازش حامله بشیا

کسی که توی دوران نامزدی و عقد رابطه خوبی نداره بعدها هم نخواهد داشت .

مردی که زنش با بقیه نقایسه کنه مرد زندگی نیس  ببخشیدا هوسبازه .

زندکی زتاشویی باید رو باشه  اینکه پسورد گوشی بهت نمیگه خودش یه داستانه

جدا شو  لیاقتت این یارو نیس 

جدا شو  مبادا یه وقت ازش حامله بشیا کسی که توی دوران نامزدی و عقد رابطه خوبی نداره بعدها هم ن ...

اگر ناراحت بشم یا قهرم کنم میگه شوخی کردم جنبه داشته باش 

بدون منم خابش نمیبره اگر خونه شون باشم باید کنارش بخابم تا خواب بره 

اگر ناراحت بشم یا قهرم کنم میگه شوخی کردم جنبه داشته باش  بدون منم خابش نمیبره اگر خونه شون با ...

خیلی معذرت میخام  ببخشید که دارم اینجوری میگم ولی داره خرت میکنه   اعتماد نکن و دلتم براش نسوزه

خیلی معذرت میخام  ببخشید که دارم اینجوری میگم ولی داره خرت میکنه   اعتماد نکن و دلتم براش ...

نمیدونم ب خدا حتی اگر خواب خوابم باشه من بیدار بشم از کنارش برم بیدار میشه، 😪نمیدونم چ کار کنم