2777
2789
عنوان

نظر دادن خانواده همسر

192 بازدید | 14 پست

من میخواستم با خانوادم برم ایران مراسم برای داداشم همسرمو راضی کردم که منو بفرسته با اونا بالاخره راضی شد تا اینکه خانوادش که فهمیدن گفتن چه کاریه تنها بدون هم میگفتن پا تو این ۳۰ سال هیچ جا بدون هم نرفتیم ...متنفرم ازین که کسی طرز فکرشو بهم تحمیل کنه البته اولین باریه که گفتن این کارو بکنید تا حالا دخالتی نبوده در کل بدم اومد حالا به پسرشون گفتن یا تو هم برو یا اونم نره خیلی بدم اومد ازاینکه اونا گفتن چیکار کنیم اون لحظه که هیچی نگفتم و جواب ندادم اما به شوهرم گفتم که ما زندگی خودمونو داریم نباید تو به حرف اونا به من اجازه بدی یا ندی اما حالا شوهرم بعد حرف اونا میخواد با من بره ایران

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اتریش و اینقدر افکار بسته ؟!

بیا باور نکنیم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
شوهرم و خانوادش اینطوری زندگی کردن که همه جا با هم برن اما من و خانوادم اینطور فکر نمیکنیم

بیا وقت ما رو نگیر 

نمیشه که در جهانی آزاد با افکار آزاد زندگی کنی و با کسی ازدواج کنی که افکار آزادی نداره 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
الانم باخانواده شوهرت همه جا ميرين يافقط منظورشون اينه زن بايد باشوهر بره همه جا؟

منظورشون اینکه زن و شوهر هر جا رفتن با هم برن ...چون خودشون همیشه با هم بودن اینو به پسراشونم یاد میدن این آزارم میده

بیا وقت ما رو نگیر  نمیشه که در جهانی آزاد با افکار آزاد زندگی کنی و با کسی ازدواج کنی که افکا ...

تو خیلی چیزا از بقیه آزاد ترن اما تو جایی رفتن زن و شوهر خیلی معتقدن که باید با هم باشن