2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم میاد ازش سرد شدم

259 بازدید | 13 پست

بماند که جریان چی ولی خوب به خاطر کار های شوهرم ازش سرد شدم 

امروز رفتم یک مقدار بقلش معلوم بود نمیخواد پیشش باشم 

امشب هم اومد پیشم برای رابطه 

یک دعوای بیخودی راه انداختم رفت 

اصلا ازش سرد شدم 

مشاور رفتن هم فایده نداره 

سرچی سرددشدی؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی وقتا خیلی حرفای بدی میزنه بهم  بعضی وقتا جلوی بقیه منو ضایع میکنه بد میکنه خودش خوب میشه& ...

خوب تا حالا باهاش حرف زدی بدون دعواو بگی تو دلت چخبره

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اره ولی هیچ انگار با دیوار حرف میزنم 

مشاوره رفتی خودت؟

اره یک بار رفتم ولی مشاور خوب نبود دیگه ادامه ندادم

خوب پیج روانشناسی خوب عضو شو شاید موثر بود